Evenemanget har varit

Ellie Goulding + Charli XCX

Konsert

Ellie Goulding + Charli XCX
Debaser Medis

Ellie Goulding + Charli XCX
Klubb Popaganda
Lör 13 Apr Slutsålt

Spelningen med Ellie Goulding flyttas från Strand till Debaser Medis på grund av pågående renovering. Köpta biljetter gäller. Det är även klart med att Charli XCX blir kvällens support."

Det tog över två år innan USA hade fattat grejen. Nu är engelska Ellie Gouldings titelspår "Lights" från 2010 års platta med samma namn en hit i USA. Precis lagom tills hon släpper uppföljaralbumet "Halcyon" har landet där borta hoppat på Goulding-tåget. Inget kan stoppa henne nu.

Om det är folktronica eller en lättsam flört gentemot R-Neg-B kan ingen enas om. Det finns lika många epitet på Ellie Goulding som det finns fans. Och det är många. Vilken genre hon än tillhör så funkar det. Goulding gör allt rätt. Hon gör covers på heta artister och blir rebloggad in absurdum. Hennes låtar blir remixade av precis rätt akter och hennes stil är sinnebilden av det som varje tonårstjej dreglar över när de fumlar efter pappas kreditkort.

Goulding rör sig i celebra kretsar numera. Hon har inte bara spelat på Prins Williams bröllop utan även på President Obamas event där man tänder Vita husets julgran. Nu släpps i alla fall det perfekt tajmade albumet "Halcyon", som enligt Goulding är en skiva som kom till efter att ett förhållande tagit slut.

Om vi enas över att Ellie Goulding producerar någon typ av pop-step så är vi nog på god väg att ringa in vad det handlar om. Och om hon på första albumet var en guldblond popprincessa är hon nu en askblond och lite kantigare krigare som kanaliserar samma typ av unika essens som Björk och Florence and the machine. Goulding är här för att stanna och det nya albumet bevisar det med bestämdhet.

Text av Anna Sager

150 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tid: 19-03 (Lör 13 Apr)

Ålder: 20 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Ellie Goulding + Charli XCX

Debaser Medis

Pris

150 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för Ellie Goulding + Charli XCX
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Ellie Goulding + Charli XCX

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Ellie Goulding + Charli XCX

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Restaurang Medis Kök & Bar
Tapas på Medborgarplatsen
Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Jag söker
Laddar guider...