Evenemanget har varit

Fun

Konsert

Fun
Debaser Medis

Fun.
+ Walk the Moon
Lör 22 Sep

Frågan är under vilken gigantisk sten man måste legat begraven för att inte fått höra "We Are Young" spinna var och varannan minut på radio, på bloggar, i tv... ja överallt. Vi skulle tro att en sådan sten inte existerar. Lördagen den 22 september kommer de till Stockholm och Debaser Medis. Biljetterna släpps på fredag den 11 maj.

Fun. regerar i etern med en dominans som stryker sig nära en total diktatur (skillnaden är att det är fansen som sett till att de hamnat där). I och med "We Are Young", som klättrade sig hela vägen upp till Billboardlistans första plats, har de ristat in sig förevigt i popens annaler och sett till att ungdomen har en anthem som de kan kalla deras egen.

På sitt andra album "Some Nights" når Fun. ut till världen och kopplar ett grepp som är svårt att ta sig ifrån (albumet släpps den 30 maj i Sverige). De har gjort succé med sin arena-pop som influerats av både Queen och Kanye West, ett vitt spektrum som utan hämningar har nagelfarits uti minsta detalj. Både auktoritär gammelmedia som Rolling Stone Magazine och samtida digitala diton har gett tummen upp med enveten fervör.

Glee, David Letterman, Conan O'Brien och tonvis med andra jättar har omfamnat Fun. och vi skulle kunna lista ark efter ark med fler ställen som bönat och bett om deras närvaro. Men vi har platsbrist och vi låter Fun. tala för sig själva.

Häng på låset, datorn eller mobilen för snart gästar Fun. Sverige. Lördagen den 22 september äntrar Fun. scenen på Debaser Medis. Biljetterna släpps den 11 maj.

220kr + förköpsavg i bion (från 13år). 240kr + förköpsavg våning 1 (18 år). Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.
Tid: 19-03 (Lör 22 Sep)
Ålder: 18 år (20 år efter konsert) 13 år i biografen

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Fun

Debaser Medis

Pris

220 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för Fun
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Fun

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Fun

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Restaurang Medis Kök & Bar
Tapas på Medborgarplatsen
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Bar / Restaurang Calexico’s
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...