Evenemanget har varit

Håll käften och dansa

Nattklubb

Håll käften och dansa

Håll käften och dansa Loaded på Debaser Medis

Loaded på Debaser Medis

Loaded
HÅLL KÄFTEN OCH DANSA + MAYKA + START ME UP!
+ LOUISA & VICTOR
Lör 9 Feb

Februari kan vara mörkt, deprimerande och kallt så vi tänkte skapa lite glädje. :) Inget pretentiöst navelskåderi utan ett svettigt dansskådespel med dig som hvudperson! På scen ställer vi två lovande dansakter i Stockholm just nu: HÅLL KÄFTEN OCH DANSA och MAYKA. Det blir smattrande rytmer, dånande bas, flygande slingor och blinkande lampor. Dansa och spring idioten mellan dansgolvet och baren för snabba förfriskningar, du vill inte missa en enda ton.

HÅLL KÄFTEN OCH DANSA
HKOCHD är en installation som levererar högt tempo, tropiska vibbar och rungade basgångar. Dirtbag och Fred Akir slår samman sin mångåriga erfarenhet av Djande, klubbande, musikintresse, humor och dansande till ett. Med enkelhet rör de sig mellan genrer som Ghetto Bass, House, Afro Beats, HipHop och mycket mer, vilket gör deras set till en fest för alla. Duon bloggar även för Skandinaviens största hiphopmagasin "Kingsize Magazine" samt arbetar som Dj-Lärare.

MAYKA
Maja Edelbring, mer känd som Mayka - är en producent, låtskrivare och DJ som i år nominerades till Årets Dans i P3 Guld. Med sin excentriska mix av electro, house och tropiska vibbar har hon erövrat dansgolv, klubbar och festivaler världen över.
Hon har bl.a supportat Mord Fustang, Toxic Avenger, Breakbot och The Magician. Under sitt första år som debutartist har hon bl.a blivit kallad "The reiging queen of Swedish Electro" av den omtalade bloggen Discobelle.

Mayka är kreativ, lekfull och svår att placera i ett fack - Senaste singeln "Can't stop" är en mix av elektronisk pop och global bass. Under våren kör hon "Musikguiden i P3 med DJs" och i sommar väntas svettiga gigs över land och rike.

START ME UP!
Start Me Up! är en peppar DJ-kvartett som drivs av Sara, Nikole, Elina & Elizabeth. Tjejerna kommer tillsammans spela den bästa popen och de gamla godingarna man alltid sjunger med till! Räkna med The Clash, Beatles och Rolling Stones. Sedan kommer det bli svettigt framåt småtimmarna när de drar på svängig soul och motown!

LOUISA & VICTOR
Louisa och Victor med rötter från den forna pop-staden Örebro bjuder denna kväll på en fantastisk kombination av härlig pop, skön indie och en och annan britpop dänga! För den som gillar skönt häng och bra musik i början av kvällen är det baren som gäller.

Inget förköp.
Fri entré innan 22. Därefter 120 kr.
Tid: 19-03 (Lör 9 Feb)
Ålder: 20 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Håll käften och dansa

Debaser Medis

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för Håll käften och dansa
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Håll käften och dansa

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Håll käften och dansa

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Nattklubb Soul
Fasching
Nattklubb Collage
Born 1985, Reborn 2014
Jag söker
Laddar guider...