Evenemanget har varit

Kyla La Grange

Konsert

Kyla La Grange

Kyla La Grange Debaser Medis

Debaser Medis

Live Nation presenterar:
Kyla La Grange till Stockholm i höst!

Hennes andra album kom i somras och singeln med samma namn som albumet - Cut Your Teeth - har blivit en monsterhit. Den 20 november kommer brittiska Kyla La Grange till Stockholm och Debaser Ballroom för en exklusiv Sverigekonsert. Biljetterna släpps till försäljning den 18 september klockan 9.00.

Lustigt nog hade Kyla La Grange aldrig hört talas om den norska artisten Kygo innan hennes fans twittrade till henne om hur mycket de älskade hans remix av låten Cut Your Teeth. Det tog inte lång tid för Kyla att känna detsamma och den versionen blev snabbt en officiell singel som sedan dess har bränt igenom lista på lista i främst Europa. Låten har över 25 miljoner streams på Spotify, YouTube och Soundcloud och fortsätter växa varje vecka.

Född 1986 och med ursprung från Watford i England släppte Kyla sitt debutalbum "Ashes" år 2012 och juni i år släpptes uppföljaren "Cut Your Teeth". På den nya skivan har gitarrerna tonats ned till förmån för syntharna och är något långsammare än på föregångaren, snarare suggestiva än aggressiva, men lika intensivt blödande. Kortfattat mer emotionell elektropop åt "Ellie Goulding-hållet" vilket kan förklaras i att Kyla bad elektro-producenten James “Jakwob" Jacob (remixer åt Ellie Goulding, Lily Allen, Usher, Lana Del Rey m.fl.) att hjälpa till med produktionen av "Cut Your Teeth". Det föll så väl ut att det slutade med att de producerade alla spår utom ett på albumet tillsammans.

Det finns ett djup och dynamik i Kyla La Grange som gör oss säkra på att hon är en artist som kommer fortsätta att vara aktuell trots att hon just här och nu känns precis rätt i tiden med sin musik. Vi ser mycket fram emot att uppleva henne live på Debaser Ballroom i Stockholm den 20 november.

Köp biljett via Tickster.

195 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.
Tor 20 Nov Dörrar: 19.00
Gig: 20.00 medis, ballroom.
18 år (13 år med målsman)

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Kyla La Grange

Debaser Medis

Pris

195 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för Kyla La Grange
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Kyla La Grange

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Kyla La Grange

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Restaurang Medis Kök & Bar
Tapas på Medborgarplatsen
Bar / Restaurang Calexico’s
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...