Evenemanget har varit

Michael Monroe

Konsert

Michael Monroe

Michael Monroe Debaser Medis

Debaser Medis

Michael Monroe
+ The Nomads

Band som Guns N' Roses hade knappast existerat i samma form utan att glambandet Hanoi Rocks och deras banbrytande frontfigur Michael Monroe släppte lös en stor del av hårdrocken i Los Angeles på åttiotalet och en ändlös ström av sprethåriga hårdrockare hittade ett hem i deras musik. Den 7 september äntrar Michael Monroe tillsammans med sitt band scenen på Debaser Medis i Stockholm. Konserten blir dessutom den första Sverigespelningen där nytillkomna gitarristen Dregen medverkar. Biljetterna släpps den 5 augusti.

Under storhetsåren turnerade Hanoi Rocks runt om i världen, jobbade med monsterproducenten Bob Ezrin (Kiss, Pink Floyd, Aerosmith) och hade singlar som snabbt klättrade på listorna. Hanoi Rocks hade världen under sina fötter och framtiden såg ljus ut. Men när deras trummis Razzle och Vince Neil från Mötley Crüe kraschade med sin bil efter en fest och Razzle dessvärre dog kom allt till ett abrupt slut. Kommande turnéer ställdes in så när som på två spelningar. En av dessa var en tv-sänd gala, "Europe A-Go-Go", som sågs av mer än 200 miljoner tv-tittare!

Efter försök att hålla glöd i Hanoi Rocks, en glöd som snart svalnade, satsade Monroe på en solokarriär. Ett bra beslut visade det sig. Kontrakt skrevs med storbolag och Monroe spelade in sitt debutalbum. En god vän och stjärna på väg upp gästade albumet - Axl Rose. Plattan skapade ett antal mindre hits och han fortsatte att turnera världen runt.

Som soloartist har Monroe släppt åtta album och medverkat på ett flertal andra skivor, däribland Guns N' Roses "Use Your Illusion". Hanoi Rocks har återförenats och gjort en succéartad comeback 2002 och förra året satte Monroe ihop nytt band ihop med medlemmar från Danzig, Samhain och The Wildhearts.

Efter en slutsåld och bejublad konsert på Debaser Slussen i Stockholm tidigare i år återvänder nu Michael Monroe och band till Debaser Medis i Stockholm. Denna gång har han med sig ingen mindre än Backyard Babies-gitarristen Dregen som nyligen tagit plats i Monroes band. Lita på en energisk och fartfylld show!

Sveriges bästa garagerockband, The Nomads, inleder denna kväll. Presentation överflödig!

DJ: Hubbe8ball

195:- + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Pet Sounds, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.
Tid: 19-01
Ålder: 18 år (20 år efter konsert)

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Michael Monroe

Debaser Medis

Pris

195 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.debaser.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för Michael Monroe
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Michael Monroe

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Michael Monroe

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Restaurang Medis Kök & Bar
Tapas på Medborgarplatsen
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...