Evenemanget har varit

Mogwai

Konsert

Mogwai

Mogwai Debaser Medis

Debaser Medis

Få ord säger oftast mer än en hel tråkig bibel och i de flesta fall är ord väldigt övervärderade. Mogwai har aldrig någonsin spillt ord i onödan. Kanske i sina obstinata låttitlar men där går gränsen.

Vad Mogwais musik säger är punk fucking rock och därmed basta. Ja, dessa skottar har vänt ut och in på instrumentalmusiken under mer än femton år och nu finns det lika många knogskrapande härmapor i deras kölvatten som det finns delay- och distpedaler. Trots (eller kanske tack vare) sin smått buttra uppsyn, "fuck you"-attityd och vansinnigt volymstarka konserter har de vunnit över legioner av hängivna fans som nu nynnar med varje smärtsam melodislinga, pratar med i varje konstig radiosampling som ligger och maler i bakgrunden.

Allt började med en liten sjutummare som väckte kritikerna som en illa behövd alarmklocka i ett land som var bebott av bröliga neandertalare och fjuniga britpopare. Mogwais musik gick på som en ångvält och tvingade folk att förstå dess storhet. Sedan dess har det rullat på med ett antal album, flera EP:s, än fler sjutummare och som det inte vore nog så har de även hunnit med att sätta ljudlandskap till två filmer. Puh! Arbetsmoral om man vill definiera ordet. Att kunna släppa nålen på "Cody" eller deras version av Spacemen 3:s "Honey" är naturligtvis väldigt betryggande och värmer hjärtat likt en brasa i december men, men, om man inte varit i samma rum som fem herrar och upplevt trycket som uppstår när musiken far berg- och dalbana enligt deras egna dynamiska lagar, ja då kan man faktiskt inte dö än. Åtminstone inte dö lycklig.

Så ta chansen och dö med ro i sinnet nu när vi välkomnar dem hit med öppna armar.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Mogwai

Debaser Medis

Pris

270 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.myspace.com/mogwai

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för Mogwai
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Mogwai

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Mogwai

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Restaurang Medis Kök & Bar
Tapas på Medborgarplatsen
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...