Evenemanget har varit

Oliver + Koko + Mina Vänner

Nattklubb

Oliver + Koko + Mina Vänner
Loaded Debaser Medis

Loaded
Oliver + Koko + Mina Vänner
DJs: Loaded + Nikole & Sara
Lör 8 Sep

Säsongspremiär för Loaded! Sommaren har gått otroligt fort. Alla kvällar på Debaser slussen har varit otroliga - Tack! Hoj vad ni dansar bra! Vi kan knappt vänta på att få sparka igång höstsäsongen på Debaser Medis. Och vi gör det med en drömbokning. För första gången gästar Oliver Sverige! Woop! Men inte nog med det, mystiska Koko och medryckande Mina vänner inleder natten!

OLIVER [US]
Om du är från Los Angeles-området, är verkligen Oliver vara bekant för dig. Om inte, är denna duo bestående av U-Tern och Oligee definitivt en du behöver veta om. De släpper nya remixer ständigt och får tonvis med uppmärksamhet i det ständigt föränderliga EDM landskapet. Oliver har orienterat sig från de traditionella reglerna för dansmusik och skapar en egen funkinspirerad nu-disco/electro. Oliver är Vaughn Oliver och Oliver Goldstein. Oliver gånger 2. Senaste släppet Dirty Talk är kulmen på mängder av remixer från Aeroplane till Britney Spears, och remixen på Foster the peoples Don´t stop är genial.

KOKO
Rädda och späda men uthuggna ur svensk granit. Koko såg världens ljus men för att överleva glömde de två figurerna sig på havets botten i en discobubbla någonstans utanför ven. Genom flaskpost har vi nu fått deras debutalbum K.O. Vi har aldrig träffat dem. Det enda vi känner till om paret Emil Lundgren och Sven Johansson från Ulricehamn är att de innan musiken hade en extremt framgångsrik bordtenniskarriär. Det pratas om silver och Rumänien.

MINA VÄNNER
Mina Vänner, Uppsalasönerna som blivit ett med Stockholm, började bubbla redan förra året med singeln "Ingen som", Den 7maj i år släppte duon nya singeln "Vänder på varje krona" som sedan följdes upp av Ep:n "Sommartid". Det handlar om svängig pop med smarta, direkta texter och melodier som etsar sig fast på läpparna.

NIKOLE & SARA
Nya residenter i baren! Dj-duon som aldrig står stilla bakom båset! Dessa tjejer har under sommaren gått från klarhet till klarhet, fått Debaser Slussens uteservering att skälva, baren på Debaser Medis att fullkomligt koka och vänt uppochned på dansgolven på Sommar!. I höst kommer de äga baren på Loaded som nya residenter och kommer bjuda på en salig blandning av Englands rockigaste stoltheter, till Sveriges mysigaste Håkan. Där emellan kastas det in northern soul som får hörnet längst bort att röra på sig.

Inget förköp.
Fri entré innan 22. Därefter 120 kr.
Tid: 19-03 (Lör 8 Sep)
Ålder: 20 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Oliver + Koko + Mina Vänner

Debaser Medis

Pris

120 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för Oliver + Koko + Mina Vänner
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Oliver + Koko + Mina Vänner

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Oliver + Koko + Mina Vänner

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Nattklubb Collage
Born 1985, Reborn 2014
Nattklubb Klubb Göta
Göta Källare
Jag söker
Laddar guider...