Evenemanget har varit

Parkway Drive

Konsert

Parkway Drive
Debaser Medis

Parkway Drive
Ons 21 Nov

Nu finns även biljetter till våning 2 och vår bio. Exakt vad det innebär att se konserten från våning kan du läsa om under "mer information" då du köper biljetten.

I april i år lyfte de taket när de spelade för slutsålda hus i Stockholm och Göteborg. Nu är det klart att Australiens just nu största metalband Parkway Drive kommer till Sverige igen, redan i november. Den 21 november spelar de på Debaser Medis i Stockholm och den 22 november på Trädgår’n i Göteborg. Biljetterna släpps på måndag den 11 juni.

Alldeles för länge var Byron Bay mest känd som en av Australiens mest idylliska stränder. Ett stillsamt paradis, med surfare, backpackers och palmer. För snart tio år sedan förändrades allt. Efter att Parkway Drive uppstod förknippas orten numera med kompromisslös metalcore i världsklass.

Med debutskivan Killing With A Smile orsakade bandet närmast metalhysteri i hemlandet och prydde plötsligt musiktidningarnas omslag och klättrade på försäljningslistorna. De fick även internationellt fäste efter att Epitaph signade dem och släppte albumet utanför Australien. Uppföljaren Horizons producerades av Adam D från Killswitch Engage. En platta där bandet pendlar mellan de verkliga ytterligheterna av klassisk hardcore och death metal.

Inför sitt tredje album slog de sig samman med producenten Joe Barresi, känd för sitt arbete med bland andra Tool och Queens of the Stone Age. Resultatet "Deep Blue" levde upp till alla förväntningar och visade upp en ny sida i historien om Australiens mest framgångsrika hardcoreband.

Parkway Drive älskar Sverige, och det är inte så konstigt, för uppenbarligen älskar Sverige Parkway Drive. Detta gör att vi nu kan bekräfta två ytterligare Sverige-gig i höst. Detta vill ni inte missa!

DJ för kvällen är Peter Andersson från Close Up Magazine.

295 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tid: 19-01 (Ons 21 Nov)

Ålder: 13 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Parkway Drive

Debaser Medis

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för Parkway Drive
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Parkway Drive

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Parkway Drive

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Restaurang Medis Kök & Bar
Tapas på Medborgarplatsen
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...