Evenemanget har varit

Say Lou Lou

Konsert

Say Lou Lou

Say Lou Lou Debaser Medis

Debaser Medis

Snart är väntan över, både för Say Lou Lous fans och Stockolmsduon själva. För även om bara två och ett halvt år har gått sedan de Södermalmsbaserade svenskaustraliska tvillingsystrarna Elektra och Miranda Kilbey slog ner som en gåtfull electropopmeteorit i musikbloggosfären, har vägen varit lång till albumet. Men 25 februari släpps äntligen Lucid Dreaming och i mars åker de på stor turné runt om i Skandinavien. Dessförinnan hinner de även med att uppträda på P3 Guld-galan.

En kreativ startsträcka hade systrarna dock, på fler än ett sätt. 2012 spelade de in Maybe You och ett antal andra låtar. Det skedde "i hemlighet", mest på grund av deras musikerföräldrar; Steve Kilbey från australiska psych rock-ikonerna The Church, och Karin Jansson från 80-talsfeministpunkarna Pink Champagne. Elektra och Miranda ville skaka av sig förväntningarna på att följa samma bana, och självständigt bygga sitt artistskap. "Pappa visste inte ens om att vi hade bildat Say Lou Lou förrän han såg det på en blogg", berättar Miranda. Men idag är duon väldigt långt ifrån hemlig.

Maybe You och de nästföljande singlarna Julian, Better in The Dark, Everything We Touch och nu senast Games for Girls ihop med Lindstrøm (som alla är släppta på duons eget minibolag à Deux), har fått superlativen att flöda från både gammelmedia som NME och Billboard till webbgiganter som Pitchfork och Hypemachine. Och av BBC blev de som enda svenska akt listade till prestigefulla Sound of 2014. Detta parallellt med ett intensivt turnerande ute i Europa och i Skandinavien.

"Det tog ett år för oss att bli helt bekväma på scenen, men nu föredrar vi nästan det framför studion", säger Elektra. "Vi har en längtan efter att spela live, vilket även har påverkat soundet på flera låtar ".

I mars ser vi dem live och med sig har de ett helt bagage med nya låtar. In och rödmarkera datumen i kalendern!

Köp biljett via Tickster.
175 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.
Fre 27 Mar 19-03.
Happy Hour: 19-20 medis, stora scenen 20 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Say Lou Lou

Debaser Medis

Pris

175 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för Say Lou Lou
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Say Lou Lou

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Say Lou Lou

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Restaurang Medis Kök & Bar
Tapas på Medborgarplatsen
Bar / Restaurang Calexico’s
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...