Evenemanget har varit

Serenades + Dante

Nattklubb / Konsert

Serenades + Dante

Serenades + Dante Debaser Medis

Debaser Medis

Serenades + Dante
Djs: Emelie Thorén + Lisa Milberg (Concretes/PSL) + Henrik Burman (PSL) + Drop In

Duon Markus Krunegård och Adam Olenius har stött på en riktig guldåder med sitt Serenades.

Om man summerar den mediala trafik som har omgett duon så är det idel goda ord som strömmat ut. Om man summerar den kraft det 10 man starka livebandet med stråkar och körer gett oss i sommar är det längtan man känner. Om man summerar delarna och tar in helheten med Serenades så är det då, just då, som man mår som bäst och vill ha mer än bara mycket mer. Bejublad singel, bejublat album "Criminal Heaven" och bejublade konserter.

Så för er själar som på grund av dålig ekonomi, trist geografiskt läge eller bara dåligt omdöme inte har bevittnat Serenades ännu skymtar ett gyllene tillfälle runt hörnet. En chans att låta er förtrollas av herrar Krunegård och Olenius musikaliska magi. Vi talar om fyra kvällar i fyra städer då decembernattens mörker kommer lysas upp av den popstjärna som Serenades utgör.

DANTE
Dante Kinnunnen är bekant som den yngsta medlemmen i det firande popbandet The Concretes som han turnerat runt i världen med de senaste fem åren. Tidigare i år släpptes första singeln "Next To You" från Dantes soloalbum som släpps till hösten.

"Next To You" har spelats flitigt på radio och gett upphov till stor uppmärksamhet såväl på hemmaplan som utomlands. Dante har beskrivits som "årets musikfynd" och första singeln som "Årets låt" och "vårens svenska singel", men Dante tar hypen med ro och fortsätter att färdigställa debutalbumet i ett av de kulturmärktra kvastmakarhusen på Södermalm. Där har Dante fått låna en liten studio som blivit lite av en tillflytskort.

Musiken är influerad av listpop, Drake, The Dream och annan glänsande R&B men låter kanske ännu mer som en blandning mellan Phil Collins och The Weeknd. Dante producerar allt material själv och hjälper även andra, senast sin egen far Toni Holgersson med produktionen av hans senaste grammisnominerade album "Ibland kallar jag det kärlek".

Som djs ikväll har vi bjudit PSL:s främsta popvetare Henrik Burman och Lisa Milberg. Dessutom har de tagit med sig skribenten och dj:n Emelie Thorén. Vi vet att det kommer sluta i lyckotårar.

I baren spelar Drop In.
Varmt välkomna!
Ca: 23:00 Serenades
pris: 150 SEK + förköpsavgift

Lägg till en tagg
Arrangör av Serenades + Dante

Debaser Medis

Pris

150 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för Serenades + Dante
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Serenades + Dante

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Serenades + Dante

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Nattklubb Le Bon Palais
Nöjespalats på Barnhusgatan
Nattklubb Ace
Två våningar indiefest
Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Jag söker
Laddar guider...