Evenemanget har varit

Sparanza + Dynazty

Konsert

Sparanza + Dynazty

Sparanza + Dynazty Debaser Medis

Debaser Medis

Den 9 februari släpps det nya albumet "Folie á Cinq" Detta är bandets fjärde album och det tredje i raden de samarbetar med Rickard Löfgren som producent. Folie à Cinq är benämningen för den sällsynta psykotiska störning då fem närstående personer delar samma vanföreställning.

Folie à Cinq är även titeln på SPARZANZA´s nya album som släpps den nionde februari 2011 (Spinefarm records/Universal.) Bandet beskriver nya plattan som hårdare, mörkare och kraftfullare än någonsin. Även denna gång står Rikard Löfgren som producent, och för tredje gången har bandet klivit in i hans Leon Music studios för att genomföra inspelningarna. En större förproduktion medförde att det fanns en klar bild om hur det skulle låta redan innan inspelningen påbörjades. "Varje ton, trumslag och andetag på den här plattan har noggrant granskats och bara fått vara kvar om det tillfört något till låten" säger gitarristen Calle Johannesson.

Dynazty Dynazty bildades i Stockholm i början av 2008. Via sajten Myspace hittade man Nils Molin från norra Sverige och i september samma år spelades debutalbumet "Bring The Thunder" in. CD'n släpptes sommaren 2009 och Dynazty turnerade sedan med The Poodles på deras "Clash Of The Elements" turne genom Europa under hösten. Under 2010 skrev Dynazty kontrakt med Peter Stormares skivbolag StormVox Records och har sedan dess skrivit låtar till ett nytt album. 2011 blir ett hektiskt år för Dynazty: I Januari åker Dynazty till Los Angeles för inspelning av den nya skivan som beräknas komma ut i Norden och Japan i April. I resten av Europa samt i USA och Sydamerika under sommaren 2011.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Sparanza + Dynazty

Debaser Medis

Telefonnummer

Websida

http://www.sparzanza.com

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för Sparanza + Dynazty
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Sparanza + Dynazty

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Sparanza + Dynazty

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Restaurang Medis Kök & Bar
Tapas på Medborgarplatsen
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...