Evenemanget har varit

The Avett Brothers

Konsert

The Avett Brothers

The Avett Brothers Debaser Medis

Debaser Medis

The Avett Brothers
+ Grace Potter and the Nocturnals
Lör 2 Mar

Tänk dig en radio som spelar i ett dammigt fönster på ett landsvägscafé någonstans mitt ute i ingenting. Du vet känslan. Svett, damm, urvattnade pastellfärger, en paj. Du vet precis hur det ser ut på film. Det kan utspela sig nu, det kan ha hänt för 50 år sedan. Saken är den att låten som spelas på den där radion förmodligen är Life från The Avett Brothers senaste skiva och med den får hela bilden liv. Du vet precis hur den låter, du vet precis hur hemtamt det känns.

2011 gjorde The Avett Brothers en svettig och energisk succé på Way Out West. Mitt på blanka dagen spelade de sin banjodrivna folkgrungeblugrassicanapunk så att strängar och stråkar yrde åt alla håll. Vi som stod framför scenen kunde inte göra mycket mer än att skratta, klappa och följa med. Grejen med den här typen av folkmusik är att den får folk att känna samhörighet. Och att sjunga allsång till mästerliga I and Love and You mitt på dagen är definitivt ett sätt att göra det märkte vi då. Därför är vi så glada The Avett Brothers har vägarna förbi Sverige igen.

The Avett Brothers består av bröderna Seth och Scott samt kompisen Bob Crawford, 2007 knöt de även till sig cellisten Jon Kwon som också är känd för att spela tills stråken blir till svinto. De produktiva bröderna Avett har släppt ifrån sig en imponerande mängd skivor under det senaste decenniet. 2008 signades de av American Recordings och de två senaste albumen har den legendariske Rick Rubin producerat. Skivan I and Love and You (2009) hyllades och The Avett Brothers turnerade flitigt bland talkshowscenerna i USA. 11 september i år släpptes bandets nya skiva - The Carpenter en platta som handlar ganska mycket om döden. Den har fått höga betyg av bland andra The Rolling Stone.

275 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tid: 19-03 (Lör 2 Mar)

Ålder: 20 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av The Avett Brothers

Debaser Medis

Pris

275 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för The Avett Brothers
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för The Avett Brothers

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för The Avett Brothers

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Restaurang Medis Kök & Bar
Tapas på Medborgarplatsen
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...