Evenemanget har varit

The Bronx

Konsert

The Bronx
Debaser Medis

Fritz's Corner
The Bronx
+ Honningbarna
Fre 14 Dec

Los Angeles brötigaste och svettigaste hardcore-punk-akt kommer tillbaka till Sverige för fyra spelningar. The Bronx intar Göteborg, Malmö, Stockholm och Linköping i december.

Senast de var här var för knappt ett år sedan då de (tillsammans med sin mariachi-version av samma band: Mariachi El Bronx) gjorde ett gäng succéspelningar i våra tre största städer. Med en tillräcklig arsenal av testosteron pumpandes genom varje cell i kroppen har The Bronx transplanterat hardcore-punkens gamla livspump med ett fräscht hjärta och litervis med nytt blod. Sekunderna då våra själar får vila är icke-existerande men det är samtidigt få av oss som klagar. Ruset är allt vi vill ha, ruset är det vi alltid får.

Nu har The Bronx hållit på i ett årtionde och kanske skulle man tro att fräschören och vigören borde ha falnat men ack den som bedrar sig. The Bronx anno 2012 har med sina trio av självbetitlade album erövrat alla våra fem världsdelar och skapat sig en fanskara som personifierar ordet "dedikerad". Och det är inte bara fansen som uppvisar en otvungen kärlek till bandet; kritiker i prominenta magasin och digitala diton har sällan ett ont ord att pränta ner utan kören består av idel hyllningar.

The Bronx har ett speciellt ställe i sitt hjärta för Sverige och vi har vår tur mutat in stora delar av våra för LA:s bästa rockband. Nu är det åter dags för en svettig urladdning och nävar i vädret. Hela fyra datum har de planerat in i december-mörkret. Göteborg, Malmö, Stockholm och Linköping kan stoltsera med var sitt tillfälle att tillfredsställa sitt The Bronx-behov.

Honningbarna
Den norska kvintetten Honningbarna från Kristiansand har rört om ordentligt i musikvärlden med sin energiska och aggressiva "cello-punk" och har hyllats sönder och samman. Ett rått och enkelt rocksound som så många vill åt och en liveakt utöver det vanliga har gjort Honningbarna till ett av de intressantaste punkbanden just nu.

195kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Pet Sounds, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tid: 19-03 (Fre 14 Dec)

Ålder: 20 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av The Bronx

Debaser Medis

Pris

195 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för The Bronx
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för The Bronx

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för The Bronx

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Restaurang Medis Kök & Bar
Tapas på Medborgarplatsen
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...