Evenemanget har varit

The Royal Concept

Konsert

The Royal Concept
Debaser Medis

The Royal Concept
Fre 4 Jan

Kanske är inte skuggan från Veronica Maggio eller Robyn så värst jobbig att stå att ackompanjera i. Men om man som The Royal Concept faktiskt på egen hand kan skämma bort popvärlden med så pass ursinnigt bra låtar som deras "DDDance", "Gimme Twice" och inte minst "Damn", så är det dags att träda fram i ljuset.

Bloggosfären har redan kastat runt deras namn till den grad att ni förmodligen redan vet vilka de är. Ett otal journos och vänner av ordning har redan påpekat likheterna med The Strokes och Phoenix men det handlar om att omfamna allt som är gott med sann pop. Att bandet och alla runt dem håller på att brisera i väntan på deras debutalbum är en truism och det är nästan unikt vilken respons bandet har fått på så kort tid. Allt som The Royal Concept har gjort hittills kommer från sammetsklädda fingertoppar som vet hur man handskas med gitarrbaserad electropop och det är därför våra förväntningar kommer vara skyhöga. Bandet är för tillfället i studion och spelar in, albumet släpps i höst på ett av världens mest framgångsrika skivbolag Universal Republiq där de blir artistkollegor med Miike Snow, Lil Wayne och Gotye för att nämna några.

Från EPn "The Royal Concept" var låten "Gimme Twice" den mest adderade låten på radio i USA under två veckor slutet av sommaren. Deras låtar har synkats i Greys Anatomy, Grimm!, FIFA och Tim Burton Filmen Frankenweenie.

Under hela hösten har bandet turnérat i USA med band som F.U.N!, Alex Clare, Atlas Genius, Wombats, Wolf Gang, Frank + Derol.

125 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tid: 19-03 (Fre 4 Jan)

Ålder: 20 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av The Royal Concept

Debaser Medis

Pris

125 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för The Royal Concept
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för The Royal Concept

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för The Royal Concept

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Restaurang Medis Kök & Bar
Tapas på Medborgarplatsen
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...