Evenemanget har varit

The Zombies

Konsert

The Zombies

The Zombies Debaser Medis

Debaser Medis

The Zombies
featuring Colin Blunstone & Rod Argent

Under fem intensiva år i början av 60-talet skrev The Zombies några av världens allra största poplåtar. "She´s Not There", "Tell Her No", "Time of the Season" m.fl blev odödliga klassiker och har fortfarande inte släppt greppet om sina lyssnare.

Med rösten och popkänslan intakt knockade Colin Blunstone och resten av The Zombies stora delar av Storbritannien 2008 då de ställde sig på en scen i London för en comeback. På spelningen som hölls i närheten av Shepards Bush Green blev t.ex Andres Lokko så knäckt att han skrev att det var något av det vackraste han hade hört.

"Säg aldrig nej när ögonen tåras av musik. Oavsett när eller varför det händer. Låt aldrig någon skratta åt dig när det sker. För det är något av det finaste kultur kan göra med oss. Som när en sobert svartklädd Colin Blunstone ackompanjerad av blott en stråkkvintett sjunger Tim Hardins "Misty Roses" och den magnifika "Say you don’t mind". Jag känner fortfarande en nästan gränslös tacksamhet att jag fick uppleva den röstens unika klang i lördags. Jag föddes den våren hans The Zombies spelade in albumet Odessey & Oracle".

2009 gästade de så äntligen Sverige för i ett stort sett helt utsålt Debaser Medis och hänförde både recensenter och publik.

"Som vanligt är det stor publikuppslutning - och tillhörande jubel - när de stora gamla namnen kommer. Det var 45 år sedan de var här senast, men Colin Blunstone påstår att han minns det som igår och lovar att de inte ska vänta lika länge med näst besök." SVD

"Ibland gör de nu konserter där denna "Oracle and Odessey - Revisited - Anniversary Edition" spelas i sin helhet, men på Debaser Medis satsar de mer konventionellt. Kombinerar The Zombies-material med låtar från Colin Blunstones blygsamma solokarriär och Rod Argents två största låtar från sitt 70-talsband Argent. Samt ett par nya." DN

Nu blir det alltså andra gången sedan ett kort besök i mitten av 60-talet som vi får återse bandet som kallats "the most brilliant under-rated pop groups of all time". Denna gång besöker de även Debaser i Malmö.

It's the time of the season. When the love runs high. In this time, give it to me easy. And let me try. With pleasured hands.

The Zombies är aktuella med ett nytt studioalbum "Breathe Out, Breathe In" samtidigt som de fyller 50 år.

DJ Mother

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!
21:30 The Zombies (UK)

Lägg till en tagg
Arrangör av The Zombies

Debaser Medis

Pris

295 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för The Zombies
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för The Zombies

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för The Zombies

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Restaurang Medis Kök & Bar
Tapas på Medborgarplatsen
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...