Evenemanget har varit

Tingsek

Konsert

Tingsek
Debaser Medis

Tingsek + Allen Stone
+ Lisa Lois
Ons 28 Nov

Magnus Tingsek, Sveriges egna soulboy, prisar nu Debaser ännu en gång med sin musik. Med ett sound som blandar friskt bland soul, blues, rhytm och pop, utgör Tingsek ett unikt kort i Sveriges kortlek av artister. En talang som lyckas bemästra nya stilar gång på gång och med en spelglädje svår att hitta hos någon annan.

Karriären började med brorsan i källarstudion i Södra Sandby och 2006 kom stora genombrottet med albumet "World Of Its Own". Efter det har det blivit flera fullängdare till, senast ett unikt samarbete med stråkkvartetten Vindla. Alla album har producerats, mixats och på egen hand spelats in av Magnus Tingsek och siktet är nu näst inställt på att slå internationellt. Så missa inte chansen att uppleva Tingsek innan resten av världen lägger vantarna på honom!

ALLEN STONE
I längden kanske det blir smått störande att ha så många som skriver, pratar och twittrar om vilket geni man är. I detta fall går det dock inte att göra någonting annat än att fortsätta att prisa soultalangen, prästsonen och sångfågeln; Allen Stone.

Allen Stone. Endast tjugofyra år gammal men redan välkänd och med tre plattor i bagaget. Han började sin sångkarriär i sin pappas kyrka i en småstad i USA, men det var inte förrän senare när han blev introducerad för soulstjärnor som Marvin Gaye och Aretha Franklin som hans musik började gnistra av intensiv passion, vilket så småningom förde Allen hem till sin musikaliska plattform.

Det är med djup inlevelse och en gnutta humor som Stone delar med sig av sina personliga och trallvänliga melodier, som små anekdoter hur hans liv. Allens röst svävar smidigt och mjukt, och för tankarna tillbaka till Stevie Wonders storhetstid. Detta till trots är Allen Stone något alldeles nytt och unikt; en ledande stjärna i den moderna soulen. Nu besöker han Sverige och Debaser.

Först ut denna kväll är Lisa Lois.

150 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tid: 19-01 (Ons 28 Nov)

Ålder: 18 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Tingsek

Debaser Medis

Pris

150 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för Tingsek
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Tingsek

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Tingsek

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Restaurang Medis Kök & Bar
Tapas på Medborgarplatsen
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...