Evenemanget har varit

ZOMBIE NATION

Nattklubb / Konsert

ZOMBIE NATION

ZOMBIE NATION Le Plus! på Debaser Medis

Le Plus! på Debaser Medis

Le Plus!
+ LISSI DANCEFLOOR DISASTER + MAYKA

Le Plus! är för dig som vill gå på festival året runt, upptäcka band när de är som bäst och dansa som att det inte vore en morgondag!

ZOMBIE NATION
Zombie Nation aka Florian Senfter kommer till Stockholm och Le Plus! för en kväll fylld till bredden av ljudet av vintagesynthar och analoga leksaker. Hans två senaste fullängdare "Black Toys" och Zombielicious släpptes 2006 respektive 2009. Zombie Nations första EP släpptes våren 1999. En remix av låten "Kernkraft 400" på denna skivdebut hamnade högt upp på listorna över hela världen och på andra plats i England. Melodin i "Kernkraft 400" kommer förövrigt från C64-spelet Lazy Jones. Låten har över 12 miljoner plays på Youtube.
Under 2010 var han aktuell med att uppmana sina fans på facebook att skicka in samples och andra ljud som han sedan skapade en låt av, betitlad "Minds of Many".

2007 samarbetade Zombie Nation med Tiga under pseudonymen ZZT vid inspelningen av "Lower State of Consciousness" som Justice senare gjorde en remix på.

Han har dessutom spelat ihop med namn som Erol Alkan, Boys Noize, A-trak, Annie Mac & Fake Blood för att nämna några. Förutom DJ:ande världen över så är det Live som Zombie Nation avnjuts med sin fulla kraft, som en orkester av analogsynthar och kontrollers i perfekt harmoni.

Lissi Dancefloor Disaster består av Josefin Lindh och Johan Tilli. Popduon är uppkallade efter Johans katt Lissi som ofta satt med i studion när de skrev sina första låtar ihop. De har kallats för ett "övermedicinerat the knife på tv-spelsmässa" och lovprisas för sina intensiva liveshower. LDD är nyligen hemkomna från Manchester där de spelade på en konferens för världens musikbranch, och P3 LIVE sände nyligen den hyllade konserten de gjorde på Emmabodafestivalen i somras. Med sina många katter i luften kommer de nu till oss på Le Plus för en tight spelning samt en utlovad premiärvisning av musikvideon till den kommande singeln.

MAYKA
Mayka är tjejen som alltid får igång dansgolvet.
Hon har florerat på ställen som F12, Spy bar, Arvikafestivalen och Pride. Hon har även varit över i New York för att bjuda på sina bästa låtar. Nu kommer hon till Le Plus och bjuder på härlig indidisco, electro, house och dubstep!

Ni förstår ju själva hur bra denna kvällen kommer att bli!
Länge leve festen!

Lägg till en tagg
Arrangör av ZOMBIE NATION

Debaser Medis

Pris

100 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.debaser.se/klubbar/103

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Medborgarplatsen 8

Spara intressen för ZOMBIE NATION
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för ZOMBIE NATION

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för ZOMBIE NATION

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Nattklubb Le Bon Palais
Nöjespalats på Barnhusgatan
Nattklubb Ace
Två våningar indiefest
Restaurang Medis Kök & Bar
Tapas på Medborgarplatsen
Jag söker
Laddar guider...