Evenemanget har varit

Che Sudaka

Nattklubb / Konsert

Che Sudaka

Che Sudaka Debaser Slussen

Debaser Slussen

Che Sudaka
+ MUNSPEL + Dj: Leenus De Milo aka Bruce Leenus

Spelningen har flyttats från Medis till Slussen. Köpta biljetter gäller.

2012 ska enligt de flesta bli ett alldeles speciellt år för Che Sudaka från Barcelona. Bandet kommer då nämligen att fira tio år av latinsk reggae, punk och pop. Datumet var 15 mars 2002 då bandet bildades och naturligtvis släpper man då nästa år ett album som heter kort och gott "10". Enkelt så!

Dessa argentinska och colombianska gatumusiker anlände för tolv år sedan utan papper till Barcelonas hamn fast beslutna att hårt kreativt arbete skulle ge dem succé som skulle räcka till både uppehållstillstånd och internationell respekt. Tio år senare placerade bandets nya hemland gruppen på plats nummer ett i kategorien World Music 2010. Ingen frågar längre om deras papper då hela Europa har gett dem ungefär samma hyllade mottagande som bandets upptäckare i Manu Chao och Debaserbekantingarna i Gogol Bordello.

På samma sätt som internationella världsstjärnor på Camp Nou beblandar sig med inhemska underbarn som Iniesta och Xavi har denna supergrupp också anpassat sig till Europa och bjuder oss varje kväll på liknande underhållning som världens bästa fotbollslag. På denna miniturné i Skandinavien som även inkluderar Umeå Open kan du räkna med ditt livs mest intensiva konsertupplevelse. Sångaren Kachafaz som ibland drar på sig sin gamla mekaroverall brukar innan han strippat sig ner till endast kallingar och träningsskor även vevat loss och mottat ett par rejäla smockor i ren eufori. Allt bara för att uppvigla till kärlek. I takt med blinkande sirener och ett frenetiskt tempo är detta band kanske det mest energiska du kan se just nu. 2008 besökte bandet Stockholm och ett hysteriskt fullsatt och dansande Kägelbanan. Nu är det återigen dags att stifta bekantskap med Manu Chaos favoritband.


Öppnar upp gör MUNSPEL som de senaste åren gjort sig ett namn på den icke-kommersiella hiphopscenen som ett av Skånes absolut ösigaste liveakter. Med influenser från allt ifrån progg till reggae har 6-mannabandet flertalet gånger blivit jämförda med artister som Timbuktu&Damn!, Svenska Akademin och Peps Persson. Bästa beskrivningen av bandet görs dock med titeln på deras efterlängtade debutplatta "konst, kakor och samhällskritik".

Dj: Leenus De Milo aka Bruce Leenus (Bring the Noise)

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

22:00 Che Sudaka (ES)

21:00 MUNSPEL

Lägg till en tagg
Arrangör av Che Sudaka

Debaser Slussen STÄNGT

Pris

195 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, KARL JOHANS TORG 1

Spara intressen för Che Sudaka
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Che Sudaka

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Che Sudaka

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...