Evenemanget har varit

Chirping + Tove Lo + Fou De Toi

Konsert

Chirping + Tove Lo + Fou De Toi
Debaser Slussen

MyDebaser Presents: Chirping + Tove Lo + Fou De Toi

Dags för en MyDebaser night! Och som vanligt är det genom vår mobila musikspelare MyDebaser.com som vi sprungit på dessa guldkorn. Den här gången har vi det stora nöjet att få presentera Chirping, Tove Lo och Fou De Toi!

Chirping
Chirping är ett indierockband från Stockholms norra förorter som existerat i sin nuvarande form sedan sommaren 2011. Hösten 2012 släppte de EPn The Sirens som i februari följdes upp med singeln Flicker & Fade / Such A Pretty Sight. Med stora ljudbilder och enkla melodier har bandet hittat ett vemodigt sound som beskrivits som en blandning av The National, Echo & The Bunnymen och U2.

Tove Lo
Tove Lo spenderar sina dagar med att skriva, sjunga och producera. Sen hon blev signad till Warner Chappell har hon rest runt jorden och skrivit både för sig själv men också till andra artister som Icona Pop, Girls Aloud, Amelia Lily och Gavin Degraw.

Den senaste månaden har hon jobbat tillsammans med The Struts på eget material och är sjukt förväntansfull! Hennes förkärlek för tunga trummor, fina popmelodier och smutsiga sångtexter lyser igenom i alla låtar. Första singeln "Love Ballad" har spelats på svensk radio under vintern och i december 2012 framträdde hon i "Musikhjälpen". Andra singeln "Habit" är på väg, tillsammans med en hemmagjord video.

Fou De Toi
När sångaren Erik kom hem efter en lång tids turnerande i USA kände han för första gången inspirationen att starta upp ett eget projekt. Han slog sig ihop med två gamla vänner från sin hemstad Karlshamn i Blekinge och bildade Fou De Toi. I höstas släpptes deras första singel "Pick Up Your Phone", som spelats flitigt på P3 och P4. Nu är de aktuella med sin andra singel "Heartless".

MyDebaser låter dig lyssna, gilla och dela musik på din mobil. Du som är artist kan enkelt via vår hemsida lägga upp din musik.

Inget förköp.
Fri entré
Tid: 19-01
Ålder: 18 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Chirping + Tove Lo + Fou De Toi

Debaser Slussen STÄNGT

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, KARL JOHANS TORG 1

Spara intressen för Chirping + Tove Lo + Fou De Toi
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Chirping + Tove Lo + Fou De Toi

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Chirping + Tove Lo + Fou De Toi

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...