Evenemanget har varit

Davaj och Ska n ska

Konsert

Davaj och Ska n ska

Davaj och Ska n ska Etno Clash no 1 Premiärfest på

Etno Clash no 1 Premiärfest på Debaser

Etno Clash #1
Premiärfest! Live: Davaj + Ska'n'ska

ETNO CLASH #1

Den 15/12 kommer något helt nytt att hända på Debaser Slussen.. Sandra Bergman och Richard Testarossa (som bland annat kör klubben Eye Of The Penguin tillsammans) ställer till med en pulserande klubbkväll med balkan, klezmer och världsmusik som musikalisk röd tråd!

Vi har bjudit in två energisprakande liveband som garanterat kommer att få Slussen att vibrera och lysa upp den mörka kalla årstid!

DAVAJ:
Davaj är ett nytänkande 8-mannaband som med sin sprakande klezmer- och balkanmusik vill sprida gemenskap och positiv energi. Uttrycket davaj är ryska för "kom igen!" - vilket är en klockren beskrivning på vad bandet vill förmedla. Receptet på en typisk Davajlåt grundar sig i traditionell musik från sydöstra Europa och kryddas sen med feta beats, explosiva solon, lagom slicka ackord, sköna vibbar och allsång. Sammantaget uppstår en medryckande mix med inspiration från hela världen.

SKA 'N' SKA:
Detta fantastiska band bildades 2005 i Stockholm och har kommit att bli ett av Sveriges mest anlitade och framstående skaband. Den euforiska mixen av ska, gipsy, punk, reggae och latin har sedan starten fått en hängiven publik att dansa och hoppa sammanlagt mer än 200 gånger. Höjdpunkterna är många men värt att nämnas är Grammisgalan 2009, Öland Roots, Boomtown Fair Festival (UK), featuring Eek-A-Mouse på Kägelbanan och Göta Källare, S!esta Festivalen, Möllevångsfestivalen, som förband till Karamelo Santo och Pantheón Rococó och många fler oförglömliga konserter runtom i Sverige, Norge, Tyskland
och England.

Under åren har SKA'N'SKA släppt ett antal singlar och EP:s. 2010 släppte SKA'N'SKA sitt debutalbum Gunshot Fanfare som finns tillgängligt hos bland andra Itunes och Spotify.

Före och efter spelningarna intar Sandra och Richard DJ-båset och ger er ett sprudlande soundtrack från alla världens hörn.

Lägg till en tagg
Arrangör av Davaj och Ska n ska

Debaser Slussen STÄNGT

Pris

60 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.debaser.se/klubbar/134

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Karl Johans torg 1

Spara intressen för Davaj och Ska n ska
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Davaj och Ska n ska

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Davaj och Ska n ska

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...