Evenemanget har varit

Dear Joe + Doctors and dealers

Konsert

Dear Joe + Doctors and dealers

Dear Joe + Doctors and dealers Send in the Clowns

Send in the Clowns på Debaser Slussen

Send in the Clowns
Dear Joe + Doctors and dealers

Ännu en prunkande sommar i Svea rike stundar och även detta år kommer Send In The Clowns att husera nere vid Karl Johans Torg och njuta av sjöbrisen! Det är inte för inte som Debaser Slussen anses ha en av stans bästa uteserveringar, det kommer att bjudas på musik och band i världsklass hela sommaren lång!
Resident Lill-clown (aka Sandra Bergman) håller i trådarna och huserar själv bakom skivspelarna men bjuder även in begåvade kreatörer att gästa på uteserveringen samt dansgolvet, det kommer att bjudas på en välskakad somrig cocktail av pop, beats, soul, balkan, rock, indie mm

Den 3/8 håller vi till på uteserveringen och bjuder på 2 fenomenala band som tillsammans turnerar runt om i Sverige i sommar (USA och Frankrike väntar till vintern)

DEAR JOE:

Som om Stockholm varit en stad i Tennesse, växte frontfiguren och hjärnan bakom Dear Joe, Joel, upp på svenska folksånger och vaggvisor från den amerikanska södern. Med en pappa som varit associerad med Jimi Hendrix och Steve Miller Band fann Joel tidigt inspiration och kunde enkelt sätta melodier till alla sina fantasier och drömmar. Hans känsla för illusioner ledde snart till en känsla för att skapa musik.

Efter år av otaliga och fruktlösa försök att försköna hans fantasier med harmonier och melodier, kände Joel att han nått förlorarnas slutstaion. Det var när han kom som närmast till att sluta som han träffade sin lyckliga stjärna i form av den tidigare gatumusikanten i Paris, och numera grammisbelönade gitarristen Per. Tillsammans hittade de tillbaka i skapandet, men fortfarande var det något som fattades - detta ändrades när den saknande länken uppenbarade sig sent en kväll när de stötte på Emil och blev förförda av hans frankofila piano toner. Dear Joe var fött.

Detta var i November 2010, och bandet gick snabbt in i Decibel Studios (Lykke Li, Peter Bjorn & John, Primal Scream etc) där de spelade in sin debut EP med de nytillkomna medlemmarna Harald på trummor och Kristoffer på bas. Sedan dess har Dear Joe's låtar blivit spelade på allt ifrån radiostationer i USA, Frankrike, Tyskland, UK, Spanien och Australien till Hollywoodfester där LA's trendkänsliga celebriteter har varit snabba med att plocka upp Dear Joe på deras radar.

Med release av Miles Away EP tar bandet ännu ett kliv mot internationellt erkännande, runt årsskiftet är det tänkt att debutalbumet ska komma.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Dear Joe + Doctors and dealers

Debaser Slussen STÄNGT

Telefonnummer

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Karl Johans torg 1

Spara intressen för Dear Joe + Doctors and dealers
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Dear Joe + Doctors and dealers

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Dear Joe + Doctors and dealers

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Jag söker
Laddar guider...