Evenemanget har varit

Despite

Konsert

Despite

Despite Debaser Slussen

Debaser Slussen

Despite + Always War + Slowlife
Ons 10 Apr

Göteborgsbaserade metalbandet Despite har två fullängdare i bagaget och gör sitt premiärgig med den nya lineupen bestående av medlemmar ifrån Carnal Forge, Construcdead och By Night på Debaser Slussen. En ny EP med titeln "EPic" med tillhörande musikvideo kommer att släppas inom kort. I samband med medlemsbytet (sångare och gitarrist) har bandet växt och uppdaterat sitt sound, och blandar numera rensång och growl med atmosfäriska ljudmattor mixat med stenhårt, tekniskt mangel.

ALWAYS WAR
Uppsalas hardcoreelit Always War gjorde i somras ett hyllat framträdande på Getaway Rock Festival i Gävle. Nu är bandet taggade inför att kliva upp på Debaser Slussens scen för att leverera brutal, aggressiv hardcore med besked. En ren jävla käftsmäll!


SLOWLIFE
"Kan det rentav vara så att vi har ett nytt REFUSED eller RAISED FIST här? Det känns inte helt orimligt att "Suicide Lullaby" kan bli den där kommersiellt förbisedda, men för många band ändlöst inflytelserika plattan. Stockholmska SLOWLIFE lirar tokilsken hardcore med snyggt melodisinne och hälsosam experimentlusta. Redan i inledande "21 And Counting" söndersmular bandet tolvvåningshus. Det står i tvär kontrast till efterföljande titelspåret, vars stiliga postrockgitarrer tillhör skivans absoluta höjdpunkter. "The Regretful" visar att nollåttorna klarar av att infoga rensångsrefrånger i knytnävscore utan att tappa intensitet. Och detta, mina vänner, är en platta som det kommer vara sjukt kreddigt att gilla om ett decennium. Vänta inte så länge med att upptäcka. Snälla!" - [8/10] - Close-Up Magazine

Inget förköp.

80 kr

Tid: 19-01 (Ons 10 Apr)

Ålder: 18 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Despite

Debaser Slussen STÄNGT

Pris

80 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.debaser.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, KARL JOHANS TORG 1

Spara intressen för Despite
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Despite

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Despite

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...