Evenemanget har varit

Facebreaker m.fl

Konsert

Facebreaker m.fl

Facebreaker m.fl Club Paranoid på Debaser Slussen

Club Paranoid på Debaser Slussen

Club Paranoid presenterar
Facebreaker + Crucifyre + Morbus Chron
CLUB PARANOID, i samarbete med CLUB DISTORTION

Close-Up Magazine, Gibson och Debaser presenterar:CLUB PARANOID, i samarbete med CLUB DISTORTION:CRUCIFYRE
Årets snackis i death metal-underjorden? Finns nog en del som anspråkar den titeln, men med ett gemensamt CV innehållande namn som General Surgery, Afflicted, Nasum och Crematory är det oundvikligt att man hamnar i fokus. Crucifyres debutplatta hör onekligen till det coolaste vi hört i år.
 Första livstecknet (eller… dödstecknet) från Stockholmska Crucifyre fick vi på ”Resurrected in festering slime”-samlingen från i fjol, och den 3 november på Debaser Slussen är Club Paranoid stolta över att vara värd åt Crucifyres releaseparty för ”Infernal earthly divine” (Pulverised).

Det kommer att bli en högtidsstund för alla med smak för högkvalitativt dödsmangel i den gamla skolan. Bandets nyligen genomförda spelningar i Göteborg och Köpenhamn fick befolkningen där att undra vad det egentligen var som nitade dem. Nu är det Stockholms tur.
Provlyssna, dyrka, dyk upp.


Finspångs Facebreaker är också albumaktuella. Verket går under titeln ”Infected” och lanseras av svenskvänliga bolaget Cyclone Empire den 30 oktober. Growlaren Roberth Karlsson har erfarenheter från band som Scar Symmetry, Tormented och Edge Of Sanity, men låt inte det på något vis skugga din uppfattning om hur Facebreaker låter - här är det långt ifrån schlagerdöds och överdriven gitarronani. Snarare rör det sig om brottartung dödsmetal som, om du inte passar dig, sjukskriver dig för ryggskott och som kommer jämna Debaser med marken. Ta chansen att beskåda zombifierad dödsmetal, som smakar likmask och stinker ruttet kött, när den är som bäst!
Provlyssna, dyrka, dyk upp.

MORBUS CHRON

Ännu mer skivaktualiteter! Stockholms Morbus Chron har just släppt EP:n ”Creepy creeping creeps” via Detest Records (endast vinyl, men om du hellre vill ha kassett så finns demon ”Splendour of disease” fortfarande kvar) och arbetar enligt uppgift på sin fullängdsdebut som ska lanseras av Singapore-bolaget Pulverised. Om ditt hjärta bultar för old school-döds och du undrar hur den nya generationens death metal låter så är det bara att dyka upp - den låter nämligen exakt som det gjorde i slutet av åttiotalet. Ett fåtal unga akter lyckas fånga och förmedla den råhet som Autopsy, Possessed och tidiga Entombed var nyskapande med för mer än tjugo år sedan. Morbus Chron är ett av dem.

(Inom parentes, eftersom vi egentligen inte tycker att det är viktigt, kan vi nämna att gitarristen Edde Andersson är lillebror till multitalangen Nicke Andersson [Death Breath, ex-Entombed].)
Provlyssna, dyrka, dyk upp.Dessutom har du chansen att vinna biljetter till Thrashfest den 8 december där Kreator, Exodus, Death Angel och Suicidal Angels spelar på Debaser Medis i Stockholm.

Varmt välkomna!
/Club Paranoid och Club Distortion.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Facebreaker m.fl

Debaser Slussen STÄNGT

Pris

80 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.debaser.se/klubbar/133

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Karl Johans torg 1

Spara intressen för Facebreaker m.fl
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Facebreaker m.fl

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Facebreaker m.fl

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...