Evenemanget har varit

Gary Clark Jr

Konsert

Gary Clark Jr
Debaser Slussen

Han har jämförts med gitarrjättar som Jimi Hendrix och Steve Ray Vaughan samt ses av många som Texas-bluesens stora framtidshopp. Den 4 mars står den otroligt begåvade Gary Clark Jr. på Debaser Slussens scen i Stockholm. Biljetterna släpps den 14 december.

Influerad av vitt skilda genres som blues, jazz, soul, country och hiphop har den amerikanske musikern Gary Clark Jr. skapat ett sällsynt tilltalande sound byggt på fuzzgitarr och sammetslen röst. Framgångarna har varit stora och paralleller har dragits till gitarrikoner som Steve Ray Vaughan och Jimi Hendrix. Han har dessutom delat scener med storheter som B.B. King, Mick Jagger och Jeff Beck.

2011 utsågs Clarks skiva The Bright Lights EP till en av årets femtio bästa album av tidningen Rolling Stone vilket också är en bedrift som uppföljaren nu lyckats med för året 2012. Detta färska studioalbum går under namnet Blak and Blu och hamnade som välförtjänt etta på Blues Album Chart och fick en tjusig sjätteplats på Billboard-listan.

Den 4 mars uppträder Gary Clark Jr. på Debaser Slussen i Stockholm. Det är ett unikt tillfälle att få ta del av gitarristens repertoar som visar hur blues och rock’n’roll ligger till grund för många andra genrers.

ERBJUDANDE FRÅN KÖKET:
Denna kväll vill köket tipsa om en bluesburgare (chiliburgare kött/veg) + en öl för 199 SEK. Beställningen görs på plats i baren.

195 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tid: 19-01 (Idag)

Ålder: 18 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Gary Clark Jr

Debaser Slussen STÄNGT

Pris

195 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, KARL JOHANS TORG 1

Spara intressen för Gary Clark Jr
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Gary Clark Jr

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Gary Clark Jr

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...