Evenemanget har varit

Job For A Cowboy

Konsert

Job For A Cowboy

Job For A Cowboy Med ANNOTATIONS OF AN AUTOPSY på

Med ANNOTATIONS OF AN AUTOPSY på Debaser

JOB FOR A COWBOY gästar höstens hetaste hårdrocksklubb i Stockholm! Onsdagen den 24 november så är det ända stället som gäller Club Paranoid på Debaser Slussen. Biljetter släpps måndagen 30/8 - missa inte detta!

2005 släppte den amerikanska gruppen Job For A Cowboy ep:n Doom som skulle komma att bli populär hos många. En av dessa var ägaren och skaparen av skivbolaget Metal Blade Records, Brian Slagel. Slagel är känd för att ha gett ut de första inspelningarna av Metallica 1982 och signat Slayer året efter. Turen hade nu kommit Till Job For A Cowboy.

Två år senare släpptes debutalbumet Genesis, släpptes ett album som redan första veckan gick in på en 54:e plats på Billboards topp-200-lista. Placeringen kanske inte låter som någon vidare succé, men faktum är att den vid den här tiden visade sig vara den högsta för något metalband sedan Slipknots självbetitlade album 1999.

Job For A Cowboy fortsatte sin succé med att erhålla en mängd olika media utmärkelser och turnera på de stora festivalerna såsom den brittiska Download festivalen och Tysklands Wacken Open Air. Och 2009 släpptes den äntligen, bandets efterlängtade uppföljare Ruination!

Close-Up Magazine, Gibson och Debaser presenterar: CLUB PARANOID
Har det inte länge saknats en riktigt bra hårdrocksklubb i centrala Stockholm? En klubb dit du kan gå för att höra den senaste och bästa hårdrocken? En klubb dit du alltid kan gå för att du vet att polarna är där, du vet att DJ:n spelar allt mellan klassiska Slayer-låtar till nyare band som Bullet For My Valentine. En klubb där du kan uppleva både nya och mer etablerade band till ett biljettpris långt lägre än någon annanstans? En klubb där du erbjuds förhandslyssningar av heta album, smygläsning av nyaste numret av Close-Up Magazine, utlottningar av skivor, instrument och biljetter till konserter!

Lägg till en tagg
Arrangör av Job For A Cowboy

Debaser Slussen STÄNGT

Pris

200 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.myspace.com/jobforacowboy

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Karl Johans torg 1

Spara intressen för Job For A Cowboy
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Job For A Cowboy

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Job For A Cowboy

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Jag söker
Laddar guider...