Evenemanget har varit

Khoma

Konsert

Khoma

Khoma Debaser Slussen

Debaser Slussen

Khoma
+ Blindside
Tor 7 Mar

I mars gör Khoma tre exklusiva klubbspelningar, en på Debaser Slussen, en på Debaser Malmö och en i Göteborg. Detta blir de första Khoma ger på två år, bortsett från en smygstart i hemstaden Umeå i höstas som fick 5 av 5 i betyg i Västerbotten-Kuriren.

Sedan starten 2003 har Khoma förenat totalt mörker och melodiskt vemod, emotionella urladdningar och politisk urkraft. Debuten "Tsunami" släpptes i en limiterad upplaga om 2000 exemplar och 2005 skrev Khoma kontrakt med Roadrunner Records (Slipknot, Sepultura, Machine Head med flera). Resultatet blev uppföljaren "The second wave" som fick stort gensvar och lysande recensioner både hemma i Sverige och ute i Europa. Därpå följde några intima och intensiva konserter men sedan försvann plötsligt Khoma och det började spekuleras i huruvida bandet fortfarande existerade. 2010 gjorde de dock comeback med sitt tredje album "A final storm" som fick ett makalöst mottagande i svensk press.

2011 hade Khoma med låten "The guillotine" i David Finchers filmatiseringen av Stieg Larssons "Män som hatar kvinnor", men höll i övrigt en låg profil. Bandet arbetade för att färdigställa låtar till en limiterad samling med osläppt material från de tre tidigare albumen. Resultatet blev "All erodes" som kom hösten 2012. Skivan gavs ut på vinyl och cd, men i en mycket begränsad upplaga och för att till stor del säljas på konserter.

120 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tid: 19-01 (Tor 7 Mar)

Ålder: 18 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Khoma

Debaser Slussen STÄNGT

Pris

120 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, KARL JOHANS TORG 1

Spara intressen för Khoma
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Khoma

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Khoma

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...