Evenemanget har varit

Kill FM + MRTN

Konsert

Kill FM + MRTN
Debaser Slussen

Tidigare utannonserade Dragonette har tyvärr tvingats ställa in sitt framträdande pga sjukdom. Ersätter gör Kill FM.

Stor, skitig och elak är några av orden som kan dyka upp i ditt huvud efter att ha blivit träffad i ansiktet av Kill FM’s basintensiva spår. Denna duo uppstod på ett något icke-traditionellt vis. Det var först efter månader av remixar och utveckling av tillräckligt många låtar för en EP som Kim Lindén & Jimmy Andersson såg till att träffas personligen för första gången. Från att ha börjat kommunicera med varandra via musikforum på nätet började de dela idéer över Skype och i mejl. Denna inledande process utvecklade deras koncept, samtidigt som de båda bodde i två avlägsna svenska städer.

När Kill FM kände att de hade skapat det sound som skulle definiera deras namn, lanserade de själva på nätet i maj 2012. Efter att ha släppt en förhandsvisning av sitt ursprungliga spår "Bully" fick duon en enorm respons från bloggar och etiketter över hela världen. Strax efter det fick de i uppdrag att göra remixer åt Ultra, Universal och Island Records, bland andra.

Med en blandning av electro house, moombahton och dubstep låter Kill FM sin unika mix av stilar skapa ett fräsch och beroendeframkallande sound.

MRTN
Mannen, myten, legenden och electroskägget - en av Sveriges största DJs.

Från Umeå till Malmö, från London till Berlin till Los Angeles, det spelar ingen roll vart han är, han är överallt, så släpper han bomber på dansgolv och sätter själar i brand som få andra. Det här är vad vi kallar Mega!

Han turnerar konstant och har spelat på festivaler som Emmaboda, Way Out West, Hultsfred, Roskilde och Extrema Outdoor. Samt har spelat med akter som Justice, MSTRKRFT, Bloody Beetroots, Crookers, 2ManyDjs, Dada Life, Yelle, Surkin, bara för att nämna ett gäng.

Dessutom har vi bjudit in Visual Bandits som ramar in kvällen med projektioner av finaste slag. Isis Salam och Robob spelar skivor före och efter akterna.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Kill FM + MRTN

Debaser Slussen STÄNGT

Pris

100 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, KARL JOHANS TORG 1

Spara intressen för Kill FM + MRTN
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Kill FM + MRTN

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Kill FM + MRTN

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...