Evenemanget har varit

Machinae Supremacy + Sarea

Konsert

Machinae Supremacy + Sarea
Debaser Slussen

Machinae Supremacy + Sarea
Tor 10 Jan

Machinae Supremacy är ett alternativt metalband från Luleå, vilkas sound, mästerliga gitarrtekniker och unika sångstil har skilt dem från den allmänna massan av rock- och metalband sedan starten år 2000. Metal Hammer kallar Machinae Supremacy ett av de mest intressanta banden just nu, i deras recension av samlingen "The Beat of Our Decay".

Sedan deras fjärde studioalbum "A View From the End of the World" släpptes har bandet varit på Europaturné tillsammans med Children of Bodom och Ensiferum, och har även skrivit på ett kontrakt om tre till album för Spinefarm Records.

Den nya plattan "Rise of a Digital Nation" spinner vidare på den musikaliska enkelhet som karaktäriserade tidigare "Overworld", och texterna reflekterar troget de problem och den situation en onlinegeneration möter. Albumet spelades in i Machinae Supremacys egen studio i Luleå, med en del kompletterande arbete i 4Sound Studio i Stockholm, och mastrades av Henkka Niemistö från finska Chartmakers.

Sarea
Sarea bildades under hösten 2008 i Norrköping. Målet med bandet var att skapa en melodisk käftsmäll - en musikalisk ångvält som inte skulle lämna någon åhörare oberörd. Genren beskrivs enklast som "tidsenlig melodisk metal".

2010 släpptes debutskivan 'Alive' och bandet gjorde även en bejublad spelning på Sweden Rock Festival samma år. Sen dess har allt förfinats flera gånger om och en mängd livespelningar har packats ner i bagaget.

Under 2012 påbörjades arbetet med uppföljaren till 'Alive'. Denna planeras att släppas under 2013. Bandet kommer spendera årsskiftet "på vägarna". England, Finland och givetvis Sverige, kommer få finbesök i vinter...

150 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tid: 19-01 (Tor 10 Jan)

Ålder: 18 år (13 år med målsman)

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Machinae Supremacy + Sarea

Debaser Slussen STÄNGT

Pris

150 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, KARL JOHANS TORG 1

Spara intressen för Machinae Supremacy + Sarea
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Machinae Supremacy + Sarea

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Machinae Supremacy + Sarea

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Jag söker
Laddar guider...