Evenemanget har varit

Nord & Syd + Blood Music

Konsert

Nord & Syd + Blood Music

Nord & Syd + Blood Music Debaser Slussen

Debaser Slussen

Oppositionen
Nord & Syd + Blood Music
Djs: Oppositionen och Club King Kong
Fre 17 Maj

Med medlemmar från Vapnet, Laakso, Holy Madre, Ironville & Penny Century har Nord & Syd beskrivits som Sveriges nya supergrupp, på ett positivt sätt. Singeln "Men åh" som vi har hört snurrat runt ett par varv i radion har varit den perfekta uppvärmaren inför debuten "Som en Människa" som släpptes i mars 2013. En platta som fick en hel del recensenter att ta fram den stora pennan. Gaffa 5/6, Arbetarbladet 5/5, Helsingborgs Dagblad 5/5, Värmlands Folkblad 4/5, Västerbottens Folkblad 4/5, Barometern 4/5, Västerbottens Kuriren 5/5, och så där fortsätter det. Idel lovord från presskåren till detta lilla kärleksfulla band som ger ut sina skivor på den spännande etiketten Hybris.

Gruppen släppte också singeln "inte idag" den 1 mars. En låt som gruppen bad Mattias Alkberg, Ulf Stureson, Johan Borgert och Annika Norlin att spela in utan att de fick höra den först. Det enda stöd de fick var noter och texten. Det spännande resultatet såg vi på gruppens hemsida med start den 25 februari. Nord & Syd är en grupp med smarta idéer.

Karl Jonas Winqvist från First Floor Power har släppt tre plattor under namnet Blood Music. Ett soloprojekt som inkluderat medlemmar från i stort sett halva indie-Sthlm. På bandets tredje platta "The Fire and The Flame" har han tagit stor hjälp av Johanna och Klara Söderberg från First Aid Kit på ett flertal av spåren. Lyssna bara på den fantastiska öppningslåten "Glad that you Called". Han sjunger även duett med Mariam Wallentin från Wildbirds & Peacedrums på plattans titellåt.

Det är svårt att inte gilla Karl Jonas känsla för det lekfulla som ibland resulterar i rena rama The Go-Betweens-popen. Vi är glada att ha Blood Music här hos oss igen. Det var ett tag sedan vi sågs.

För festen denna fredag 17 maj står nya klubben Oppositionen som kommer smygande ner på Karl Johans Torg. Det blir pompa och yra i blått och rött denna Norska nationaldag.

Inget förköp.

Fri entré innan 21. Sedan 100 kr.

Tid: Inne: 19-03
Ute: från klockan 15 (Fre 17 Maj)

Ålder: 20 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Nord & Syd + Blood Music

Debaser Slussen STÄNGT

Telefonnummer

Websida

http://www.debaser.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, KARL JOHANS TORG 1

Spara intressen för Nord & Syd + Blood Music
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Nord & Syd + Blood Music

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Nord & Syd + Blood Music

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Konsert Blues Jam
Lördagar på Stampen
Jag söker
Laddar guider...