Evenemanget har varit

Oslipat

Scen & Teater

Oslipat

Oslipat Debaser Slussen

Debaser Slussen

Oslipat
Tis 9 Okt

Premiär på Debaser Medis i Ljunglöfska Salen för Oslipat, humorklubben du inte behöver vara full för att uppskatta. På premiären kommer ni att få se:

Jesper Rönndahl, med ett förflutet i P3-program som Hej Domstol och Pang Prego har de senaste åren lett programmet Institutet med Karin och Jesper, som presenterar vetenskap på ett roligt sätt. Dessutom har han varit programledare för TV3:s panelklassiker Extra Extra. Jesper är en av de mest produktiva komikerna i branchen och kombinerar intellekt och trams till en helt egen mix.

Moa Svan är en av hjärnorna bakom klubben Humormaffian, som de senaste åren omdefinierat ståuppscenen i Stockholm. Moa har hörts i Kyss min plysch i P3 och kan just nu ses som programledare för Duellen i UR. Hon är flitigt anlitad som konferencier och har lett invigningen av Pride ett flertal gånger. Moa lyckas med sin eleganta och charmiga stil att skapa humor av i stort sett vilket ämne som helst.

Marja Nyberg är komiker och tecknare och har setts i SVT Plays serie Marja Nyberg, nöjesreporter. Marja leker med humor och skapar ofta situationer där vi skrattar åt både vad hon gör, vad hon säger och vad det faktiskt innebär.

Kristoffer Triumf är ny som ståuppare men har i flera år jobbat med underhållning bakom kameran. Dessutom är han mannen bakom den prisbelönta poddcasten Värvet, där han samtalar med komiker och andra kulturarbetare.

Konferencierer: Marcus Johansson och Fritte Fritzson

120 kr + förköpsavgift (140 kr i dörren). Studentpris: 90 kr + förköpavg (110 kr i dörren). Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tid: 19-01
Showstart: 20.00 (Tis 9 Okt)

Ålder: 18 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Oslipat

Debaser Slussen STÄNGT

Pris

120 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

18

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, KARL JOHANS TORG 1

Spara intressen för Oslipat
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Oslipat

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Oslipat

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Scen & Teater Maffia Comedy
Stand up på Scandic Malmen
Jag söker
Laddar guider...