Evenemanget har varit

Passenger

Konsert

Passenger

Passenger Debaser Slussen

Debaser Slussen

Passenger
Mån 18 Feb Slutsålt

Singer/songwritern Passenger till Stockholm i februari

2012 var året då Brighton-födde Mike Rosenberg - mer känd under artistnamnet "Passenger" - gick från att vara musikalisk angelägenhet inom indiekretsar, till att bli en världsstjärna. Med senaste hitsingeln "Let Her Go" i bagaget är det med glädje vi kan meddela att Passenger kommer till Stockholm och Debaser Slussen den 18 februari. Biljetterna är släppta i detta nu.

Mike Rosenberg aka Passenger har slagit ner som en musikalisk atombomb i många svenskars medvetande den senaste tiden. Senaste singeln "Let Her Go" från fjolårets album "All The Little Lights" har på kort tid fåttstor genomslagskraft och har bland annat blivit vald till "Veckans Hitvarning" av RIX FM, är Topp 20 på iTunes (Nordics) och har över sex miljoner visningar på Youtube.

Vad som nu är soloprojektet Passenger startade i själva verket som ett femmannaband. Ett album släpptes under denna regi, men efter att de övriga medlemmarna i bandet gått åt skilda håll 2007 valde Mike att fortsätta under egen flagg men behöll bandnamnet. Sedan dess har det kommit ytterligare fyra album från vår favoritpassagerare.

Mike Rosenberg har gjort allt från grunden och arbetat sig uppåt av av helt egen kraft. För att finansiera sin karriär försörjde han sig under lång tid som gatumusiker och det var också så han i Sydney mötte den prisbelönta sångaren Josh Pyke. Tillsammans spelade de år 2010 in albumet "Flight Of The Crow" som öppnade upp avsevärt mycket större vägar för Mike Rosenberg. Skivan blev höjd till skyarna av musikpressen och sedan dess har Passenger turnerat med storstjärnor som Jools Holland, John Butler Trio och nu senast tillsammans med Ed Sheeran.

Vad som en gång var gatumusikern Passenger, säljer nu ut klubbar i såväl Storbritannien, Australien som Nordamerika. Räkna med att han kommer göra detsamma när han nu kommer till Sverige. Missa inte den hjärtskärande och ytterst talangfulle artisten när denne intar Debaser Slussen den 18 februari.

160 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tid: 19-01 (Mån 18 Feb)

Ålder: 13 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Passenger

Debaser Slussen STÄNGT

Pris

160 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, KARL JOHANS TORG 1

Spara intressen för Passenger
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Passenger

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Passenger

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...