Evenemanget har varit

Sthlm Indie: Memfis

Nattklubb

Sthlm Indie: Memfis
Debaser Slussen

Sthlm Indie: Memfis
Gäst-DJ:s CK

STHLM INDIE drivs av klubb- och DJ-profilerna Richard Rossa & Nina Kienast. Med rutinen i blodet och med fokus mot dansant indie, disco, soul, funk och poweballader skapar dom en garanterad dansgolvseufori vecka efter vecka. Det bjussas på allt ifrån knastriga rock 'n' roll vinyler till senaste blogglåtarna på USB, allt i en perfekt symbios och ibland med lite oväntade vändningar.

STHLM INDIEs filosofi är så trivial att alla ska ha okomplicerat kul. Alla ska gilla musiken. Tjurskallar bör gå hem medan vi andra hånglar, dricker, röker, dansar och sjunger med i refrängerna lite mer än brukligt! Vi gillar DFA Records och Fleetwood Mac på högsta volym. Högklackat och läppstift. Knäppa människor och töntiga dansmoves. STHLM INDIE är inte folkets klubb. Det är din klubb! Ikväll gästas STHLM INDIE av Memfis och CK!

MEMFIS (Live ca 23.00)
Britpop behöver inte uteslutade vara brittiskt. Det visar grabbarna i Göteborgsbaserade Memfis alldeles utmärkt. Deras gitarrbaserade pop/rock låter precis som om det kom från Storbritannien på 90-talet. Vi snackar alltså om behagliga och välljudande alster ackompanjerat av klassisk rock-uppsättning: gitarr, bas och trummor. Memfis låter väluppfostrat och polerat. De är inte ute efter att provocera eller göra ett statement, de finns enbart till för för att få folk att röra på mungiporna uppåt.

CK
Rappare. DJ. Medmänniska. Dom ökända två bokstäverna frälser dansgolv runtom hela hufvudstaden, och ikväll är inget undantag. var redo på att klappa med händerna
och stampa med fötterna. Det kommer staplas hallelujah-moments på varandra tills vi alla når musikaliskt nirvana! Varde ljus; och det vart CK.

Inget förköp.
Fri entré
Tid: Ute: 15-03
Inne: 22-03
Ålder: 20 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Sthlm Indie: Memfis

Debaser Slussen STÄNGT

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, KARL JOHANS TORG 1

Spara intressen för Sthlm Indie: Memfis
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Sthlm Indie: Memfis

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Sthlm Indie: Memfis

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb / Gay & HBT Wonk Sthlm
Mixad gayklubb på Kungsgatan
Kafé Cupcake STHLM
S:t Eriksplan
Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Jag söker
Laddar guider...