Evenemanget har varit

TEEN + Julia Vero

Nattklubb

TEEN + Julia Vero
Debaser Slussen

Svenska Musikklubben
TEEN + Julia Vero
Dj: Svenska Musikklubben och Maria Lindén (I Break Horses)
Tor 21 Mar

Sedan 2002 har TEENs sångare/ låtskrivare, Teeny Lieberson, spelat i band i runtom i New York och började tillslut spela synth i indie-psych-bandet Here We Go Magic 2008. Under en paus från bandet vintern 2009 skrev Teeny fem-spårs EP:en Little Doods, vilket blev grunden för TEENs fullängdsalbum, In Limbo. Under arbetet med låtarna ledde Teenys önskan att utöka ljudet från fyra-kanals/lo-fi till en mer omfattande ljudbild till att hon rekryterade sina systrar och barndomsvänner som medlemmar. Enmansprojektet blev således till ett fullfjädrat femmannaband.

Styrkan i TEENs ljudbild ligger i de vokala arrangemangen och harmonierna. Musiken stärks upp av de felfria vokala kopplingarna mellan familj och vänner. Låtarna på albumet är mystiska och mörka och utmynnas ur en återspegling av förändring och förlust av nära och kära. Albumet utforskar därmed många sensibla frågor och känslor som en person går igenom under kritiska och livsförändrande upplevelser.

Bandet har spelat live kontinuerligt sedan vintern 2010, bland annat har de turnérat med Purity Ring och War on Drugs och nu senast med Ariel Pink, Santigold, Frankie Rose, Dean Wareheim och Hospitality.

JULIA VERO
I december 2012 släppte Julia Vero sin första EP på SoundCloud och Spotify. Tre månader senare, och responsen har varit över all förväntan med publicitet i nationell radio, tidningar, bloggar m.m.

I februari 2013 reste Julia Vero till London för att inleda vad som spås vara början på en mycket lyckad historia. Omskriven i allt från kinesiska musikbloggar till brittiska dansmusiksidor, samt kommande samarbeten med välkända internationella dansakter såsom svenska indiefavoriter gör Julia till en av Sveriges mest lovande artister.

Svenska Musikklubben och Maria Lindén från I Break Horses kommer spela passande pop, stök, shoegaze och annat fint för att rama in kvällen perfekt.

100 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tid: 19-01 (Tor 21 Mar)

Ålder: 18 år (13 år med målsman)

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av TEEN + Julia Vero

Debaser Slussen STÄNGT

Websida

http://www.debaser.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, KARL JOHANS TORG 1

Spara intressen för TEEN + Julia Vero
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för TEEN + Julia Vero

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för TEEN + Julia Vero

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Nattklubb / Restaurang Patricia
Restaurang, bar och klubb vid
Jag söker
Laddar guider...