Evenemanget har varit

Those Darlins

Nattklubb / Konsert

Those Darlins

Those Darlins What We Do Is Secret på Debaser

What We Do Is Secret på Debaser Slussen

What We Do Is Secret
Those Darlins + Caviare Days
Fre 13 Apr

WWDIS gör ett gästinhopp på Debaser fredagen den 13 april. Med sig har de fantastiska Tennessee-bandet THOSE DARLINS och svenska hoppet CAVIARE DAYS. Det ryktas även om gästinhopp från Jason Voorhees i DJ-båset. Räkna med fullsatt fest. Inget förköp, inga ursäkter.

THOSE DARLINS
Sex, svett och skev stämsång från den smutsiga södern; Those Darlins är allt man kan förvänta sig när brustna hjärtan krockar med lite dissonans och en stor portion melodier.

Tre, om man får tro allt internet säger, luspanka tjejer möts på ett redneck-bandcamp/whatever i Tennessee och yee-hawar sin väg in i hjärtan på publiken men dränker sina sorger i Ramones, Shangri-Las och Hank Williams Sr. i brist på annat. Det är tuggummi-twee, dödspop och samtidigt ett långfinger i ansiktet på alla cred-institutioner som nu basunerar ut deras kärlek för bandet. Rolling Stone (den skamlösa tidningen) hyllar dem. Detta säger inget. Att de spelat in sin kommande skiva, "Screws Get Loose", i samma studio som Black Lips säger däremot allt.

På lagom lång/kort tid har Those Darlins fångat upp känslan "fuck you" och tonsatt den för alla som önskat att livet var lite mer fest och lite mindre självmord.

CAVIARE DAYS
Caviare Days är ett psykadeliskt rockband skapat av systrarna Lina och Maja Westin. Det låter välskräddat men ändå skitigt, ett sound som kastar sig mellan vulgär lyx och sofistikerad barfotadans, som att gifta rysk 20-talsdekadens med the Summer of Love 1967. Texterna är arga, poetiska och allvarliga men inte utan humor och självdistans.

Under hösten släppte de singeln "The Awakening" vilken mottagits varmt på P3 som något helt nytt och spännande i kontrast till de flertaliga electroduos som exploderat över landet. Den efterlängtade fullängdaren som kommer till våren 2012, är dels inspelat tillsammans med Jorge Elbrecht (Violens) i New York och dels med Mats Björke (Mando Diao), samt mastrat av Frank Arkwright på legendariska Abbey Road Studios i London.

Bestående ytterligare av Timmy Fredriksson (trummor), Boris Grubesic (gitarr) och Marcus Arborelius (keyboard) möter de våren på Debaser Slussen hos WWDIS.

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!

23:00 Those Darlins (US)

22:00 Caviare Days

Inget förköp.

Fri entré innan 22. Sedan 100 kr.

Lägg till en tagg
Arrangör av Those Darlins

Debaser Slussen STÄNGT

Pris

100 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, KARL JOHANS TORG 1

Spara intressen för Those Darlins
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Those Darlins

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Those Darlins

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Nattklubb Ace
Två våningar indiefest
Jag söker
Laddar guider...