Evenemanget har varit

Tramp + Riddarna + Beast!

Konsert

Tramp + Riddarna + Beast!

Tramp + Riddarna + Beast! Debaser

Debaser

Tramp
+ Riddarna + Beast!

Oj oj sicken kväll! Gotland möter Stockholm. Ungtuppar möter rockrävar. Ölen skålar med vodkan. Rock/Garage/Punk på sangria-fiesta. En helkväll med raukar, svett, tequila och skägg. Live alltså.
Bakom skivorna är vi såklart lika schizofrena som vanligt. Powerpop, 70-punk, indiehits och sammetslena Brigitte Bardot-kavalkader.


TRAMP
Bandet består av medlemmar från The Hellacopters, Captain Murphy, Henry Fiats Open Sore och Turpentines. Det låter ungefär exakt lika bra som man kan tänka sig också. Rutinerade rockrävar. De har precis varit inne i studion och spelat in grunden till debutalbumet i Dustward Studios och låtarna mixas just nu av Frans Hägglund (Hives, Refused etc) i Riddarborgen. Albumet släpps på Killer Cobra Records i mars 2011. Innan det hedrar de WWDIS med ett besök!

RIDDARNA
Riddarna är en trio i exil från Gotland vars tre hörnstenar är energi, attityd och stenar. De är uppväxta isolerade mitt i Östersjön bland kvarlämningar från medeltiden, raukar och blåsigt väder och har numera världens enda lyckade distansförhållande då alla bor i varsin stad.

Det är intensivt men samtidigt skönt och spännande, och det finns alltid något nytt att upptäcka. Live är de minst lika äventyrslystna. Dessutom har de som enda rockband lyckats kombinera gig i en gokartbana med att spela i spöregn på en strandfest och mitt i en brännbollsmatch.

Nittiotalsbatik och djurmotiv är inget främmande för deras största fans som kallar sig väpnare och bli inte förvånad om du hittar några av de i Baltikum, Tyskland eller USA. De svenska texterna hindrar nämligen ingen från att sjunga med.
Den första EPn släpptes på Novoton 2010-10-10 där de motbevisar sig själva när de säger att rock ´n´ rollen är död

BEAST!
BEAST! är bandet vars medlemmar uppfostrades av vargar och har suttit av tid i diverse Australiensiska fängelser! Blodtörstig och satanisk skivsamlarrock från Stockholms urskogar!

Lika delar GBH, KISS och tidiga 'tallica varvas med en gnutta NWOBHM (Holocaust) samt gammal hederlig jävla rock'n'roll (AC/DC).

Missar du detta kommer du ju att ångra dig! Med i bagaget finns dessutom den rykande färska självbetitlade debut EP:n! Releasefest någon? Ett sjukt ös med andra ord! Allvarligt!

DJ's: WWDIS med vänner & fiender
Presenteras av What we do is secret!

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Tramp + Riddarna + Beast!

Debaser Slussen STÄNGT

Pris

100 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.debaser.se/klubbar/68

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Karl Johans torg 1

Spara intressen för Tramp + Riddarna + Beast!
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Tramp + Riddarna + Beast!

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Tramp + Riddarna + Beast!

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Jag söker
Laddar guider...