Evenemanget har varit

Walk The Moon

Konsert

Walk The Moon

Walk The Moon Debaser Slussen

Debaser Slussen

Walk The Moon
+ I Used To Be A Sparrow
Tis 19 Mar

Walk the Moon har snabbt blivit omtalade för sina smittsamma refränger och beskrivits som ett svängigt och lekfullt indiepoprockband. Med det självbetitlade albumet från i år har de gjort succé, och den 19 mars kommer de till Debaser Slussen.

Senast kvartetten från Cincinnati, Ohio var i Sverige var i september då de gjorde en spelning ihop med FUN. Där och då fick vi mersmak. Bandet känns stundtals som ett kärleksbarn av David Byrne och Paul Simon, och när de spelar live framkallar de en känsla hos åskådaren av att vilja adoptera bandet. Tidigare har de turnerat med bland annat Young the Giant och The Kaiser Chiefs. Walk the Moon har dock utvecklas på ett sätt som vi bara kunnat hoppas på och denna gång kommer de till Sverige på egna stadiga ben.

I juni släppte Walk the Moon sitt självbetitlade album som producerats av Ben H. Allen (Gnarls Barkley, Animal Collective). Innan bandet skrev på för skivbolaget RCA släppte de på egen hand debutalbumet "i want! i want!". Det nya albumet "Walk the Moon" innehåller låtar från i want! I want!, nyskrivna låtar och hitsingeln "Anna Sun" (#10 på Billboard Alternative Song och Topp 20 på Billboard Rock Songs). Förutom att legat högt på listorna har "Anna Sun" också utnämnts till sommarens låt av MTV i USA.

Åk buss, bil, tåg eller flyg. Bränn en förmögenhet på taxi. Oavsett var du befinner dig i landet bör du uppleva detta band och få din kropp och själ tankad med musikalisk energi som gör att du kan leva till det att du blir minst 100 år. Om inte annat kommer du i alla fall få se ett riktigt bra liveband.

180 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tid: 19-01 (Tis 19 Mar)

Ålder: 18 år (13 år med målsman)

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Walk The Moon

Debaser Slussen STÄNGT

Pris

180 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.debaser.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, KARL JOHANS TORG 1

Spara intressen för Walk The Moon
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Walk The Moon

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Walk The Moon

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...