Evenemanget har varit

We Have Band

Nattklubb / Konsert

We Have Band

We Have Band Sthlm Indie på Debaser Slussen

Sthlm Indie på Debaser Slussen

Sthlm Indie
We Have Band + Duellen
DJs: Sthlm Indie + Skimret

Nu är den här, tredje STHLM INDIE-kvällen för i år, vilket vi firar med electrosyntpopkrautrock! Brittiska WE HAVE BAND och Uppsaliga DUELLEN ser ni live, NINA och MICHELLE KIENAST samt SKIMRET sköter dansgolven!

LIVE: WE HAVE BAND
London/Manchester trion We Have Band vet vad de gör. Tillsammans skapar Thomas WP, Dede WP och Darren Bancroft elektrisk pulserande indie med kratuig synth och ett mörkt soulsound som gör We Have Band till ett sammansvetsat maskineri av beats och synthslingor.

Vi skulle kunna babbla upp en massa referenser till Kitsunésläpp, SXSW-hype och NME:s alla hyllningar till det här bandet. Men vi stannar vid att säga att de spelar mörka dansrytmer, våta synthslingor, postpunk, funkig bas och ljuva popvokalslingor.

Med sitt nysläppta album "Ternion" i bagaget kommer de nu till Sthlm Indie och Debaser Slussen för att bjuda Stockholmspubliken på sitt kontrollerade kaos som får dansgolv att koka! Missa inte!

LIVE: DUELLEN
Duellen började som ett tvåmannaprojekt under våren 2011. Senare under året växte projektet till ett helt band bestående av tidigare medlemmar från banden Jeniferever och The Search. Duellens sound rymmer både obskyra och kommersiella element från bland annat new wave, 80-talspop, avant-garde-rock och modern dansmusik. Ekande gitarrer och atmosfäriska syntar i kombination med drivande trummor och bas för tankarna till tidiga U2 och det brittiska bandet The Sound. Sången ligger långt fram i ljudbilden med starka texter på svenska och rösten har jämförts med en ung Thåström.

STHLM INDIE
Stora golvet tar STHLM INDIE:s residenter Michelle (Happy Ever After) och Nina Kienast (Shape Up!) hand om. Det blir indiedisco med ballonger och sprit, låtar att dö för, hångel, dans och två sjukt överpeppade residenter.

SKIMRET
I Bakfickan styr Martina Trygg och Evelina Hennerfors upp festen. SKIMRET heter deras klubb och beskrivs bäst så här: Skimret är billigt vin, kastanjetter och paljetter. Skimret är att aldrig vilja gå hem. Skimret är en plats fri från tokroliga dängor och dunka dunka-house. Skimret är dova rundgångar, mörker och Manchesterromantik. Skimret är armar viftandes i luften. Skimret är svensk postpunks ljuvaste stunder.

Obs, tiderna är ej exakta, kom i tid!
23:00 We Have Band (UK)
22:00 Duellen

Fri entré innan 22. Sedan 100 kr.

Lägg till en tagg
Arrangör av We Have Band

Debaser Slussen STÄNGT

Pris

100 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

20

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, KARL JOHANS TORG 1

Spara intressen för We Have Band
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för We Have Band

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för We Have Band

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb / Gay & HBT Wonk Sthlm
Mixad gayklubb på Kungsgatan
Kafé Cupcake STHLM
S:t Eriksplan
Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen

De som gillade detta gillade också

Jag söker
Laddar guider...