Evenemanget har varit

Zeds Dead

Konsert

Zeds Dead
Debaser Slussen

Zeds Dead + F.O.O.L + Kill FM
Tis 4 Dec

Kanadensiska Zeds Dead, som producenterna/Djsen DC och Hooks kallar sin konstellation, började sin karriär som Mass Production och släppte ett album med instrumental, samplingsbaserad hiphop 2004. Efter att deras sound började skifta åt det tyngre dubstep-hållet lånade de den klassiska repliken från Quentin Tarrantinos "Pulp Fiction" och har sedan dess släppt material på bolag som Dim Mak, San City High och Mad Decent.

Deras senaste alster Adrenaline, en fyra spårs EP som släpptes på Inspected Records i januari är lika delar smäktande, fläskig dubstep och subtilt upphackade breakbeats. De nämns i samma andetag som dubstepstorheter som Benga, Rusko och Rampage.

Kill FM
Stor, skitig och elak är några av orden som kan dyka upp i ditt huvud efter att ha blivit träffad i ansiktet av Kill FM’s basintensiva spår. Denna duo uppstod på ett något icke-traditionellt vis. Det var först efter månader av remixar och utveckling av tillräckligt många låtar för en EP som Kim Lindén & Jimmy Andersson såg till att träffas personligen för första gången. Från att ha börjat kommunicera med varandra via musikforum på nätet började de dela idéer över Skype och i mejl. Denna inledande process utvecklade deras koncept, samtidigt som de båda bodde i två avlägsna svenska städer.

När Kill FM kände att de hade skapat det sound som skulle definiera deras namn, lanserade de själva på nätet i maj 2012. Efter att ha släppt en förhandsvisning av sitt ursprungliga spår "Bully" fick duon en enorm respons från bloggar och etiketter över hela världen. Strax efter det fick de i uppdrag att göra remixer åt Ultra, Universal och Island Records, bland andra.

Med en blandning av electro house, moombahton och dubstep låter Kill FM sin unika mix av stilar skapa ett fräsch och beroendeframkallande sound.

150 kr + förköpsavgift. Biljetter finns hos Tickster, Bengans, Sound Pollution, Record Hunter, Kulturhuset/Kulturdirekt.

Tid: 19-01 (Tis 4 Dec)

Ålder: 13 år

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Zeds Dead

Debaser Slussen STÄNGT

Pris

150 kr

Websida

http://www.debaser.se/

Åldersgräns

13

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, KARL JOHANS TORG 1

Spara intressen för Zeds Dead
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Zeds Dead

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Zeds Dead

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Restaurang Debaser Medis
Konsertrestaurang på Medborgarplatsen
Restaurang Debaser Humlegården
Musik, mat och sommar!
Bar / Restaurang Bar Brooklyn
Debaser Hornstulls Strand
Jag söker
Laddar guider...