Evenemanget har varit

HEH Halloween Bash

Nattklubb

HEH Halloween Bash

HEH Halloween Bash Färgfabriken

Färgfabriken

HEH! HALLOWEEN BASH 2012 | BLAWAN (UK) | CLEO/FEMTASTIC | SAMLINGEN | FREDAG 02/11

De hedniska helgdagarna i HEH!s regi på Färgfabriken fortsätter. I våras firade vi Valborg och dansade in sommaren, och nu är det dags att ge de döda sin tribut. Mina damer, herrar och hens - välkomna ska ni vara till HEH!'s HALLOWEEN BASH 2012. Och jävlar i min lilla låda vilken fest vi tänkte ställa till med.

Som alla kanske vet vid det här laget är HEH! en DJ-trio bestående av Haso, Nyp0n och Dirty Haris. Med sammanlagt över trettio års DJ-erfarenhet och en outsinlig gemensam kärlek för brittisk bas ha
r de gett sig fan på att förse Stockholm med den mycket saknade dosen Funky, Garage och dylik dansmusik. Till sin hjälp denna kväll har de det goda folket från Samlingen, en grupp DJs utan narcissim som även verkar med det ambulerande festkonceptet Husgud.

Men den riktiga mandeln i gröten - eller motsvarande Halloweengodis - är den brittiske producenten Blawan. Den unge Blawan rör sig på den stig som i mitten av 00-talet stampades upp av Burial och hans gelikar, och som ibland refereras till "Dubstep", men musiken han gör är bredare och mycket mer svårbeskrivlig än så. Blawan rör sig mellan atmosfärisk Dubstep, benknäckande Techno och sirapssöta RnB-melodier likt en genrekameleont i den urbana djungeln. Han har kommit att älskas för sina produktioner som den egensläppta "Getting Me Down" där RnB-sångerskan Brandy's röst får dväljas i en techig Garage-kuliss. Tuffa skivetiketter som Joy Orbison's Hinge Finger, Pearson Sound's och Ben UFO's Hessle Audio, R&S och Clone Basement Series har alla fattat att Blawan är "the weapon of choice".

Sist men definitivt inte minst har vi finbesök från kollektivet Femtastic i baren. Haso tar tillfälligt paus från sina plikter som basleverantör för HEH! för att spendera kvällen med Femtastic och langa RnB, Dancehall och Rap hela kvällen. Allt detta göttiga kulminerar i ett liveframträdande från Femtastics egna Cleo.

Förköp:http://www.tickster.com/sv/events/y5461242m4app6d

Fre 2 nov | 21-03 | 20 år | 120 kr | Färgfabriken | Samarr. med Luger | Lövholmsbrinken 1 | (T) Liljeholmen | Tvärbana Trekanten

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av HEH Halloween Bash

Färgfabriken

Telefonnummer

Websida

http://www.fargfabriken.se

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Lövholmsbrinken 1

Spara intressen för HEH Halloween Bash
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för HEH Halloween Bash

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för HEH Halloween Bash

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Museum & Gallerier Färgfabriken
Konsthall på Liljeholmen
Kafé Färgfabrikens kafé
Fika och Lunch vid Galleriet
Nattklubb Collage
Born 1985, Reborn 2014
Nattklubb Klubb Göta
Göta Källare
Jag söker
Laddar guider...