Evenemanget har varit

Trinity

Konsert

Trinity
Fasching

Med sitt lekfulla samspel, ekvilibristiska soloinsatser, och en enorm spelglädje har Trinity hänfört sin publik runtom i landet. Deras sätt att spela standards och egna kompositioner har visat sig gå hem hos gammal som ung, hos jazzrävar såväl som den ovana lyssnaren.

Många fascineras av Karls fenomenala trumpetspel, andra av Andreas sätt att hantera Hammondorgeln med både händer och fötter, av svängmaskinen Ali Djeridi, och hur mångfacetterat och svängigt dessa tre kan låta ihop.

Trion har hittills släppt två skivor som båda fått ett fint mottagande bland recensenter och lyssnare. Ett tredje album kommer att spelas in senare i år och höstens spelningar kommer att bl a att ge smakprov på hur det kommer att låta.

Karl Olandersson är en av Sveriges mest efterfrågade jazztrumpetare. Hans syns och hörs överallt i olika sammanhang, i jazzkonstellationer, på inspelningar och tv-produktioner.

Ali Djeridi tillhör den generation jazztrumslagare som kom fram i slutet av 80-talet. Han har under åren spelat med de flesta av de stora inom svensk jazz och är sedan länge en etablerad och välkänd trummis i jazzsverige.

Andreas Hellkvist spelar orgel med en skicklighet och inlevelse som gör framträdandet till en fröjd för både öron och ögon. Hans klipp på youtube har hundratusentals visningar och lockar en allt större publik runtom i världen.

Tisdag 12/11 2013
VI ÖPPNAR 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 120/60 kr

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Trinity

Fasching

Pris

120 kr

Telefonnummer

Websida

http://www.fasching.se/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Kungsgatan

Spara intressen för Trinity
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Trinity

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Trinity

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar / Krog & Pub Fasching
Jazz, Nightclub, Cocktails and Food
Nattklubb Soul
Fasching
Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Jag söker
Laddar guider...