Evenemanget har varit

After Art

Bar / Konsert

After Art

After Art Fotografiska

Fotografiska

Välkommen till Fotografiskas After Art, ett avslappnat sätt att avrunda arbetsveckan och inleda helgen på. Varje fredag erbjuder vi öppna visningar till alla våra aktuella utställningar kl. 17, 18 & 19, och akustisk livemusik i bistron.

After Art på Fotografiska 20/9 Tid: 20.00
Ikväll gästas Fotografiska av Gudrun Engberg, sångerska, låtskrivare och pianist med rötterna i folkmusiken. Hon uppträder som solist med en blandning av egna sånger och personliga tolkningar av rockgrupper som Kent, U2 och Soundtrack of our lives. Gudrun har spelat på sing-a-songwriterscener i Stockholm samt festivaler runt om i landet.

After Art 27/9
Ikväll gästas Fotografiska av Good Harvest. Deras musik är inspirerad av såväl amerikansk som svensk folkmusik och har ofta liknats med artister som Simon and Garfunkel och Gillian Welch. Förutom att spela live runt om i landet är Good Harvest just nu aktuella med sin första EP som väntas släppas under hösten 2013. Den rungande spelglädjen och den självklara musikaliteten gör Good Harvests musik till en upplevelse som du inte får missa!

After Art på Fotografiska 4/10
Ikväll gästas Fotografiska av Six String Swing, en gitarrbaserad jazzkvartett från Stockholm. Spelar bebop och swing från 40- och 50-talen, med influenser från både svensk och amerikansk jazztradition. Framfört med värme, autenticitet och elegans.

After Art på Fotografiska 11/ 10
Ikväll gästas Fotografiska av Linda Bonaventura. Att lyssna på Linda är att träda in i ett landskap av svindlande höjder och drömsk Fellini. Musiken är dramatisk med en stark ochsamtidigt sårbar ton, som spänner över vida fält och stora frågor. Texterna går in och ut ur inre rum. En blandning av västerbottniskt vemod och siciliansk dramatik.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av After Art

Fotografiska

Websida

http://www.fotografiska.eu/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Stadsgårdshamnen 22

Spara intressen för After Art
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för After Art

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för After Art

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar / Konsert Lördag på Fotografiska
Konsert och bar på Fotografiska
Museum & Gallerier Fotografiska
Samlingsplats för fotografi
Jag söker
Laddar guider...