Evenemanget har varit

Make Musik STHLM

Bar / Konsert

Make Musik STHLM

Make Musik STHLM Gratis musik för alla, överallt i

Gratis musik för alla, överallt i Stockholm / 6 Juni 2011

Gratis musik för alla, överallt
För andra året i rad följer Stockholm i fotspåren på de 350 städer runtom i världen som har låtit musiken fylla gator och torg under en dag. I år äger Make Musik STHLM rum under Nationaldagsfirandet den 6 juni och nu går inbjudan ut till alla som vill vara med på denna färgsprakande musikfest.
Är du artist som älskar att spela på din gura? Eller är ni kanske ett band som blandar olika musikgenres på ett helt nytt sätt? Eller du kanske själv inte spelar musik men vill gärna att det spelas på ditt café, din arbetsplats eller i din butik? Då är det hög tid att anmäla sig till Make Musik STHLM, en stor musikfest där varje gatuhörn, torg, park eller byggnad i staden är en möjlig scen. I samarbete med Kulturförvaltningen i Stockholm omvandlas staden till en enda stor musikscen under 12 timmar - från kl. 12 till 24 pågår festen under Stockholms nationaldagsfirande den 6 juni.

Vill du upplåta en plats för ett band/en artist att spela på denna dag är sista anmälningsdag 6 april. Den 6 maj är sista dag för band/artister att anmäla sig. Alla som är intresserade av att vara med kan skicka e-post till contact.makemusiksthlm@gmail.com eller besökawww.makemusiksthlm.com.

Bakgrund: I juni 2010 organiserade Franska Institutet första gången Make Musik STHLM. På tio platser i Stockholms innerstad spelade olika band under 12 timmar helt gratis för publiken. Denna musikfest, som arrangeras för andra året är en svensk version av det oerhört populära franska "Fête de la musique" som anordnas i 350 städer över hela världen. Under Make Music New York 2010 kunde New York-borna njuta av mer än 2000 konserter runt om i staden den dagen.

Lägg till en tagg
Arrangör av Make Musik STHLM

Franska Institutet i Stockholm

Websida

http://www.makemusiksthlm.com

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Kommendörsgatan 16

Spara intressen för Make Musik STHLM
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Make Musik STHLM

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Make Musik STHLM

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Bar Living Room
Clarion Hotel Stockholm
Bar The Lobby bar
Clarion Hotel Stockholm
Bar Upstairs Bar
Clarion Hotel Stockholm
Bar Brewdog Bar
Craft beer revolution at Kungsholmen and
Bar Icebar
Världens första permanenta isbar
Jag söker
Laddar guider...