Evenemanget har varit

Biffy Clyro

Konsert

Biffy Clyro
Fryshuset

Biffy Clyro till Stockholm i höst

Få band i världen slår skottarna i Biffy Clyro på fingrarna när det kommer till att piska upp en konsertlokal till att bli ett musikaliskt slagfält. Den 6 november kommer det gränslösa energipaketet tillbaka till Sverige och Stockholm för en konsert på Arenan i Fryshuset. Biljetterna släpps till försäljning på fredag den 26 juli.

I januari släppte Biffy Clyro sitt sjätte album som fick titeln Opposites. Ett dubbelalbum fullmatat med den genreöverskridande rock som man så tätt förknippar med trion från Skottland. Skivan har sedan dess prisats och blev bland annat nyligen framröstat till årets album av tidningen Kerrang!. Med låtar som bland annat Black Chandelier bevisade bandet återigen varför de är huvudakt på några av världens största festivaler och gång på gång fyller stora arenor i Europa.

När Biffy Clyro spelade i Göteborg och Stockholm i vintras var intresset enormt och det var ett hårt tryck på biljetterna. Resultatet blev intimt, svettigt och den lyckosamma publikenen bjöds på två konserter som rensade sinnen och fyllde hjärtan med passion. I slutet av maj gjorde man även ett framträdande på Liseberg och blåste rent nöjesfältet med större effektivitet än västkustens alla havsvindar.

Biffy Clyros sound karaktäriseras av en tung, men samtidigt melodisk, blandning av gitarr, bas och trummor, där alla tre bandmedlemmarna bidrar med sång. Live är bandet vildsinta och sammansvetsade till den grad att vi misstänker en form av övermänsklighet.

MON THE BIFF!

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Biffy Clyro

Fryshuset

Websida

http://fryshuset.se/evenemang/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Mårtensdalsgatan 2

Spara intressen för Biffy Clyro
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Biffy Clyro

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Biffy Clyro

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Konsert Blues Jam
Lördagar på Stampen
Jag söker
Laddar guider...