Evenemanget har varit

Hollywood Undead

Konsert

Hollywood Undead

Hollywood Undead Fryshuset Klubben

Fryshuset Klubben

I slutet av hösten är det äntligen dags. Amerikanska Hollywood Undead ger sig ut på en Europaturné som når Stockholm och Fryshuset - Klubben den 11 november Biljetterna släpps till försäljning fredag den 16 maj kl 9.00.

Hollywood Undead har sedan debuten Swan Songs från 2008 långsamt byggt upp en hype kring sig själva - hela tiden ivrigt uppbackade av en alltmer månghövdad fanskara. Senaste skivan heter Notes from the underground och här märks att en utveckling har skett i rätt riktning - borta är de värsta barnsjukdomarna i form av All-in-party och dessa har ersatts med mer mognad och reflekterande texter kring livet. Musiken ligger nära det som band som Linkin Park håller på med, men detta känns mer på riktigt. Medlemmarna i Hollywood Undead bär masker och använder sig av pseudonymer, allt för att musiken ska sättas i första hand och att fokus ska läggas på den. Något som är svårt att ignorera!

När det här bandet sätter igång är det nämligen svårt att inte lyssna. Att Hollywood är mer än filmer, glamour och stjärnor har vi nog alla anat. Av Hollywood Undead får vi höra om verkligheten från denna världsmetropol på ett uppriktigt sätt. Skitigt, elakt, otacksamt och egoistiskt - dessa är några av orden som bandet använder sig av då de talar om Hollywood. Och vilka skulle kunna veta bättre? Grabbarna är födda och uppväxta just där och då säger man inte gärna emot. Det här bandet är så mycket gata att dina kläder efter avslutad konsert kommer att osa av asfalt.

Recept på en lyckad kväll: En del hip-hop, två nypor hårdkokt rock, krydda med allvarliga texter och garnera med ett fruktansvärt ös. Vi kallar rätten Hollywood Undead och rekommenderar dig provsmaka den 11 och den 13 november. Bon Appetit!

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Hollywood Undead

Fryshuset

Websida

http://fryshuset.se/evenemang/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Mårtensdalsgatan 2-8

Spara intressen för Hollywood Undead
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Hollywood Undead

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Hollywood Undead

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Jag söker
Laddar guider...