Evenemanget har varit

Korn

Konsert

Korn

Korn Fryshuset Arenan

Fryshuset Arenan

Nu-metalpionjärerna Korn gör en efterlängtad spelning i Sverige. Fredagen den 9 maj ställer de sig på Arenans scen i Stockholm. Biljetterna släpps på måndag den 20 januari kl 9.00.

Sverige har varit välsignade med besök från ett av världens största rockband förut. Korn har varit här ett flertal gånger och varje gång har varit lika efterlängtad. Dags för ännu en omgång av stenhård metall!

När Korn dök upp 1994 lade de grunden för en helt ny genre. Med sina extremt nedstämda gitarrer, influenser från hiphopen och mörka teman skapade de nu-metallen som också fått ett stort antal efterföljare. Sedan dess har de vunnit utmärkelser från Grammys, MTV-awards, Revolver Golden Gods Awards, Kerrang och många fler. Bandet har sålt över 35 miljoner skivor och har sålt ut flera arena-turnéer under åren.

Korns makalösa självbetitlade debut fyller tjugo år i år och bandet känns lika hungriga nu som då. Med "The Paradigm Shift", deras elfte album i ordningen, är de tillbaka med samma tyngd och furiositet som definierade album som "Issues" och "Untouchables". Nu är det dags för ny turné och i maj kommer Korn till Arenan i Stockholm för vad som endast kan bli en svettig föreställning med ett våldsamt tryck.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Korn

Fryshuset

Websida

http://fryshuset.se/evenemang/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Mårtensdalsgatan 2-8

Spara intressen för Korn
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Korn

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Korn

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Konsert Blues Jam
Lördagar på Stampen
Jag söker
Laddar guider...