Evenemanget har varit

R5

Konsert

R5

R5 Fryshuset Klubben

Fryshuset Klubben

Amerikanska R5 till Klubben

Med sitt nysläppta album Louder kommer omåttligt populära R5 till Sverige. Den 11 februari uppträder pop- och rockgruppen på Klubben, Fryshuset, i Stockholm. Biljetterna släpps till försäljning den 29 november.

När de otroligt musikaliska syskonen Rike, Rocky, Ross och Rydel Lynch tillsammans med bäste vännen Ellington Ratliff 2009 bildade dagens R5 var början på en framgångssaga ett faktum. Med influenser från Elvis, Rolling Stones, Beatles och inte minst Beach Boys satte de unga amerikanerna igång med att skapa genuin pop- och rockmusik. Ett år senare släppte R5 sin första EP, Ready Set Rock, som fansen tog emot med öppna armar.

2012 började karriären ta fart på allvar, bland annat genom Ross medverkan i komediserien Austin & Ally samtidigt som Riker hade en betydande roll i succéserien Glee. R5 skrev kontrakt med Hollywood Records och följande år kom EP:n Loud ut. Inom ett dygn hamnade den i toppen på iTunes-listan. Bandet sålde ut konsertlokaler i USA, Kanada, Europa och Australien. R5 nominerades dessutom till Best Acoustic Performance och Best Music Group vid Radio Disney Music Awards.

Tidigare i höstas släpptes äntligen bandets första fullängdsalbum, Louder. Ett album som präglas av R5:s fingertoppskänsla för pur pop i kombination med explosiv rock, men även av stor glädje. Den glädjen kommer R5 att dela med sig av till sina hängivna fans på Klubben i februari.

Ingen Åldersgräns.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av R5

Fryshuset

Pris

200 kr

Websida

http://fryshuset.se/evenemang/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Mårtensdalsgatan 2-8

Spara intressen för R5
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för R5

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för R5

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Nattklubb Klubb Göta
Göta Källare
Jag söker
Laddar guider...