Evenemanget har varit

Rise against

Konsert

Rise against

Rise against Fryshuset

Guider
Fryshuset

RISE AGAINST TILL STOCKHOLM I MARS!

Chicagopunkarna i Rise Against är aktuella med nya albumet "Endgame" och i mars kommer de åter till Sverige! Den 6 mars lyfter de taket på Arenan i Fryshuset i Stockholm. Biljetterna släpps på fredag den 28 oktober.


När vi skriver 2011 återvänder melodiska punkrockfenomenet Rise Against till våra breddgrader för att påminna oss om att man inte måste lyssna på råpunk för att få engagerade budskap med sina rockrefränger.

Alla minns hur den ostoppbara antikrigshitten "Hero of war" från världsgenombrottet "Appeal to reason" (2008) gjorde rent hus med alla världens topplistor samtidigt som de lät förstå att punk faktiskt innebär att bry sig. Så har det alltid varit för Rise Against, brottarhits eller inte. Ända sedan hardcoreanstrukna "The Unraveling" och "Revolutions Per Minute" kring millennieskiftet, via poppunkiga karriärutvecklarna Siren Song of the "Counter Culture" och "The Sufferer and the Witness", har Rise Against gett oss spring i benen samtidigt med integritet och medvetenhet. Med senaste Billboardfenomenet "Endgame" kan vi lugnt konstatera att man inte måste vara dum i huvudet för att digga stadiumballader lika mycket som punkrockbomber.

Rise Against ger oss alltså verktygen, låtarna och texterna. Kvar på att göra-listan för att förverkliga drömmen om ett samhälle utan förtryck och utnyttjande? Konserterna. Funkar det live? Med liveshower så energiska att de kunnat ersätta kärnkraftverk, bjuder Rise Against på socialt medveten allsång som sträcker långfingret mot förtryckarna, gör slarvsylta av kravallstaketen samtidigt som de har riktigt jävla roligt. När de kommer till Sverige är vi bjudna på deras revolution. Vakna, sömntutor!

Som support ser vi Architects och Touché Amoré.

Var: Arenan - Fryshuset

Tid: 18.30

Biljetter: Biljetterna kostar 350 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticnet 077-170 70 70 samt Ticnet-ombud. Ingen försäljning via ATG-ombud.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av Rise against

Fryshuset

Pris

350 kr

Websida

http://www.fryshuset.se/Fryshuset/Reception.aspx

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Mårtensdalsgatan 2

Spara intressen för Rise against
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Rise against

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Rise against

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Konsert Blues Jam
Lördagar på Stampen
Jag söker
Laddar guider...