Evenemanget har varit

Shotgun

Konsert

Shotgun
Fryshuset

Presenteras av Danger Music & Media:

SHOTGUN är en hyllning till 25-årsjubileumet av Shotgun Messiahs debutskiva. Orginalmedlemmarna Zinny Zan och Stixx har nu tillsammans med Chris Laney och Rob Marcello (Danger Danger) bestämt för att ge Shotgun Messiah-fansen vad dom så länge efterfrågat, att få hörs Shotgun Messiah-låtarna LIVE på svensk mark. Detta är ingen återförening av Shotgun Messiah utan en hyllning till detta klassiska band inom Sleaze och glam inom svensk hårdrock, bandet som gjorde stor succé i USA och UK och enbart gjorde en spelning i Sverige i slutet av 80-talet.

SISTER SIN bildades redan 2003 med ett gemensamt tycke för Old-School Metal, hårda beats och en punkattityd som gick emot allt vad dåvarande trender hette. Efter flera års flitigt turnerande fick snart ett av amerikas största indie skivbolag, Victory Records, upp ögonen. Med två plattor i ryggen har gruppen hunnit med över 250 spelningar enbart i USA där de öppnat för band såsom Motörhead,Steel Panther, MSG, Ill Nino mfl och deltagit i Revolver Magazines "Hottest Chicks in Metal Tour" 2011.

Med ett växande rykte som ett hårdslående liveband i världsklass & med singeln "On Parole" rullandes på radio samt spelandes på Rock Band 2 har SISTER SIN lyckats bryta mark i det stora landet. Och med draghjälp från Cartoon Network som lite otippat placerade gruppens högst anti-polistiska dänga "Better Than Them" i reklamfilmen till senaste tecknade Star Wars serien har succen blivit ett faktum. Senaste Skivan “Now and Forever" släpptes i Oktober 2012 och detta blir bandets första spelning i Stockholm efter detta.

Lägg till en tagg
Arrangör av Shotgun

Fryshuset

Websida

http://fryshuset.se/evenemang/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Mårtensdalsgatan 2

Spara intressen för Shotgun
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Shotgun

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Shotgun

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Konsert Blues Jam
Lördagar på Stampen
Jag söker
Laddar guider...