Evenemanget har varit

Stratovarius + Amaranthe

Konsert

Stratovarius + Amaranthe

Stratovarius + Amaranthe Fryshuset Klubben

Fryshuset Klubben

Presenteras av Kulturbolaget & Triffid Productions

De nordiska metalakterna Stratovarius och Amaranthe arbetar för tillfället på nya, efterlängtade album. Samtidigt släpper de nu bomben att de under 2013 ger sig ut på den gemensamma turnén Nordic Nexus Of Nemesis Tour som tar dem till både Malmö och Stockholm.

Stratovarius
Finlands stolthet, Stratovarius, har sedan starten 1984 blivit pionjärer för power metal-genren. Förutom andra storheter som Helloween och Blind Guardian finns det inte många akter som kan mäta sig med Stratovarius betydelse. Debutplattan “Fright Night" var startskottet på en lång och framgångsrik karriär som inkluderar 13 album och en rad turnéer världen över. I Sverige har Stratovarius alltid tagits emot med öppna armar av en stor skara metalfans och sålt plattor i den omfattning att de belönats med guldskivor. Nu arbetar bandet med en ny platta som förhoppningsvis ser dagens ljus inom kort.

Amaranthe
Svenska Amaranthe dök för ett par år sedan upp som ett av de hetaste hårda skandinaviska banden och fick skivbolagen att hamna i fight om deras uppmärksamhet. Med stort kontrakt i handen gick de in Hansen Studio, som bland annat ligger bakom Volbeat, för att spela in sin självbetitlade debutskiva. Resultatet slog de flesta med häpnad och plattan gick tog sig in på topplistor världen över. På Bandit Rock Awards tog de dessutom hem priset för årets genombrott. Med album nummer två på gång ger sig nu bandet ut på gemensam turné med sina finska vänner.

Åldersgräns: 13 år

Lägg till en tagg
Arrangör av Stratovarius + Amaranthe

Fryshuset

Websida

http://fryshuset.se/evenemang/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Mårtensdalsgatan 2

Spara intressen för Stratovarius + Amaranthe
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för Stratovarius + Amaranthe

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för Stratovarius + Amaranthe

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Jag söker
Laddar guider...