Evenemanget har varit

While She Sleeps

Konsert

While She Sleeps

While She Sleeps Klubben Fryshuset

Klubben Fryshuset

While She Sleeps till Klubben

Under veckan som varit har vi njuta av metalcore-bandet While She Sleeps som agerat support till In Flames hyllade Norden-konserter. Detta gör det extra roligt när vi nu också kan meddela att britterna kommer tillbaka - och dessutom tar med sig kanadensiska Cancer Bats - till Sverige i vår. Se detta tunga metal-paket på Sticky Fingers i Göteborg den 5 april och på Klubben - Fryshuset i Stockholm den 7 april.

Biljetterna släpps till försäljning på måndag den 10 november kl 16.00.

While She Sleeps
Kvintetten från Sheffield i England bildades år 2006 och kunde fyra år senare presentera EP:n "The North Stands for Nothing". Sedan dess har While She Sleeps haft en rasande snabb utvecklingstakt och blivit ett av de mest populära banden inom genren vilket bevisas av sina hängivna fans (kallas för "Sleeps Army"), utsålda konserter och tunga festivalbokningar.

Debutalbumet "This Is the Six" släpptes 2012 och kvalificerade sig direkt som plats #27 på den brittiska albumlistan. Med detta blev det tydligt att WSS differentierar sig en aning mot övriga metalcore-band då det finns en dynamik i låtarna som gör det svårt att placera bandet i ett fack. De melodiska partierna är väldigt melodiska och de hårda partierna är riktigt hårda. Metal möter hardcore möter melodisk punkrock. Albumet bidrog till att While She Sleeps belönades som årets brittiska nykomling på Kerrang! Awards samma år.

Nu är bandet i studion för att färdigställa uppföljaren som bär namnet "Brainwashed" och beräknas komma under första kvartalet 2015. Singeln "The New World Torture" visar på att vi kan behålla våra höga förväntningar på bandet. Räkna med en hel del nytt och fräscht material när While She Sleeps kommer till Göteborg och Stockholm i april.

Taggad som
Lägg till en tagg
Arrangör av While She Sleeps

Fryshuset

Websida

http://fryshuset.se/evenemang/

Dela
mail
Kopiera sidlänken
Adress

Stockholm, Mårtensdalsgatan 2-8

Spara intressen för While She Sleeps
???AddInterest??? Gilla evenemanget
???AddInterest??? Gilla organisatören
Betyg för While She Sleeps

Har du varit på detta? Ge ett betyg!

1 2 3 4 5
Recensioner för While She Sleeps

Det finns inga recensioner ännu

»  Jag är arrangören av detta evenemang
» Tipsa oss

Bokningskalender Bokningskalender

Evenemanget har varit
Framåt »
Datum
Evenemanget har varit

Liknande evenemang

Konsert Blues Jam
S:ta Clara Bierhaus
Jag söker
Laddar guider...